Sunday, February 25, 2024
HemNASCAR"All a Dog and Pony Show" - Veteran NASCAR Insider reder ut...

“All a Dog and Pony Show” – Veteran NASCAR Insider reder ut sin frustration över att NASCAR rullar ut av elfordon

EV-revolutionen har äntligen knackat på NASCAR:s dörrar. Och gissa vad, NASCAR bjuder in den rakt in i sitt vardagsrum med en lämplig elektrisk drivlina som kommer att presenteras på Clash för pre-season breakout. Men för en sport som är känd för sin traditionalism, kommer organisationens förhastade EV-romantik att driva sig själv in i sudden death?

För det första är den frågan i sig lite mer komplex än du tror. Men veteranen smutsracer och före detta Xfinity Series-förare, Kenny Wallace har en riktig motivering som 60-åringen avslöjar sitt EV-avsky i enkla ord och säger: “Vi är alla upplyfta på Mountain Dew med elbil.”

Veteranen delade på sin YouTube-kanal sina tankar om den nuvarande trenden att döda förbränningsmotorer för att ordna rabatten för batteridrivna fordon.

“Vi kommer att behöva bensin…” – Veteran från NASCAR, Kenny Wallace släpper sin dom mitt i den stigande vågen av elbilar

Att ta itu med den ljusa sidan, ja, elfordon är framtiden. För att minska utsläppen och skydda vår planet för framtida generationer spelar elbilar en avgörande roll. Men betyder det att vi måste döda en befintlig plattform som har styrt världen i mer än ett sekel? Nu är det en fråga purister och traditionella bilentusiaster ställer miljöaktivister och EV-beundrare.

Istället för att hitta en nisch på marknaden för dessa miljövänliga fordon, verkar regeringar pressa den senaste uppfinningen på människor som att deras liv beror på det och att detta inte passar många entusiaster. Men när vi kommer in i 2024 har EV-revolutionen kommit marscherande till NASCARs tröskel. National Association for Stock Car Auto Racing (NASCAR) bekräftade att de arbetade på en elektrisk version av sina siluettracers med tubram förra året.

Följaktligen kommer den första helelektriska NASCARen att göra sin offentliga debut under Busch Light Clash i Los Angeles den 4 februari. Med den massiva händelsen precis runt hörnet har “Hermanatorn” släppt sin dom och kallat det en “ponnyshow”. När han reflekterade över avtäckningen sa han, “Jag tror att det här är en stor ponnyshow, hund och ponnyshow.”

Smutsloppet spikade sedan lögnen på disken direkt och sa: ”Hör du, jag är en gammal rödhals. Jag säger er, en anledning till att jag tror att väte är bättre eftersom vi alla är upplyfta på Mountain Dew av elbil, och det är bra. Det är bra men det finns 360 miljoner människor i Amerika. så låt oss bara ta hälften. Vi kommer att behöva…Vilka hundra miljoner laddstationer? Jag satsar på 100 000 laddstationer i hela Amerika just nu. Så…vi har de här elfordonen, vi gör vår del, vi räddar jorden men i slutändan är det inte praktiskt.”

Med hänvisning till fallet med en blackout, kallade Wallace spade för en spade, och lade ut den i lekmannaspråk. Han sa, “Jag ska säga citatet av alla citat, just här, citat. Vi kommer att behöva bensin, el och väte för att få världen att gå runt. Vi kommer att behöva allt.”

Wallace river sönder elbilens “sh*t show” och slår ned myndigheterna i Kalifornien för deras uppenbara elektrifiering

“Titta, en storm kommer, din elektricitet går ut. Kan inte gå till jobbet nästa dag eftersom du laddade ditt fordon, men det finns ingen el i huset. Så nu måste du gå och hämta en generator”, sa veteranen som körde smuts och nämnde en situation i verkligheten för att styrka sitt påstående. Även om han inte är helt emot elektrifiering av fordon, är det han är emot regeringstjänstemännens inställning till detta.

Han sa, “Det är inget fel med… Att använda lite av allting, dock inte stoppa ett elfordon i halsen på mig och säga, “Du måste, du måste köra elfordon” som om de finns där ute i Kalifornien.” Wallace avlossade sedan fler skott och gjorde mer skada och sa: “Det kommer att bli den största skitshow du någonsin sett i ditt liv. Kalifornien försöker göra den här affären, jag menar, de måste verkligen avbryta den staten och flytta den vidare för att…de är löjliga. Du vet, vad det än är 2050 eller vad det nu är, de säger att alla bilar måste vara elektriska. Tja, hela den där platsen skulle sedan vara mörk. Kan du se alla laddar upp sina bilar?”

LÄS MER: NASCAR News: 2024 Clash at the Colosseum Schema släppt

Han avslutade sin uppfattning och sa: “Det är inte praktiskt” samtidigt som han citerade sin mamma Judy, “Som min mamma Judy säger, förolämpa inte min intelligens. Okej, du förolämpar min intelligens, snälla gör inte det.”

Berätta för oss dina tankar om EV-revolutionen i kommentarerna. Är det ännu en konspiration som är till för att gynna företagen eller har den verkligen för avsikt att rädda miljön?

Inlägget “All a Dog and Pony Show” – Veteran NASCAR Insider reder ut sin frustration över NASCAR:s utrullning av elfordon dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär