Friday, February 3, 2023
HemeSports"Ali Shuffle kommer in!" - Twitch Streamer Myth slår sin motståndare...

“Ali Shuffle kommer in!” – Twitch Streamer Myth slår sin motståndare Cherdleys med det ikoniska Muhammad Ali-draget på Ludwig Chessboxing 2022

I det storslagna evenemanget som YouTube-stjärnan Ludwig står som värd kommer YouTuber Myth för sin motståndare med mästerdragset av boxningslegenden Muhammad Ali. Publiken och kommentatorerna blev galna när Young influencer gick ut i ringen för att göra kvällen till ett spektakel.

I det nyligen avslutade evenemanget Chessboxing 2022 gick Myth mot Chardleys. Publiken glömde schacket när Ali Kabbani aka Myth höll sitt förnamn trogen och förde legenden in i ringen och regnade ut “den störstas” vrede med sin mästerligt utförda Ali Shuffle.

Myten ger Muhammed Ali-tekniker i Ludwig ChessBoxing 2022

The Chessboxing 2022 av tidigare Twitch-streamern Ludwig var en vild händelse. Evenemanget presenterade influencers i boxningskort med ett snurr. Fighters var tvungna att spela ett parti schack mellan omgångarna. Vinnaren bestämdes av antingen TKO eller Checkmate, en perfekt strid mellan Brawn och Brain.

DYK DYPARE

Natten var fylld av spektakulära matcher. Bland dem alla var en av de mest hisnande utan tvekan Myth vs Cherdleys-kampen. Ali Kabbani presterade fantastiskt i kampen. Han hade helt klart inspirerat sina tekniker av “Folkets mästare” Muhammed Ali. Han gled över ringen, gjorde cirklar runt Cherdleys och slog till slut ut mot motståndaren genom att utföra “Ali Shuffle”.

Ett nedslående slut

Evenemangets kommentatorer, inklusive Ludwig, trodde inte sina ögon. Som Ludwig utbrast: “Detta är myt, hans förnamn är Ali, han kanaliserar en av sina hjältar.” sedan hoppade en av kommentatorerna till när Ali utförde blandningen och regnade slag på Cherdleys, “The Ali Shuffle kommer in och landar en uppsjö av slag!”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Myth (@mythig_)

Men med all hype i ringen kan fightern ha glömt att det också fanns en schackaspekt i matchen. Från den första omgången kunde båda spelarna inte göra något väsentligt på tavlan. Detta påverkade matchens resultat. Uppgörelsen slutade på ett av de mest nedslående sätten. Cherdleys förlorade på tid under den sista schackomgången.

Resultaten av matchen var till och med otillfredsställande för kommentatorerna eftersom alla var överens om att de skulle ha en revansch så snart som möjligt men detta skulle de bara fokusera på boxning.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär