Friday, December 8, 2023
HemTennisAlexis Ohanian blir hysterisk när han bevittnar Serena Williams löjliga skildring av...

Alexis Ohanian blir hysterisk när han bevittnar Serena Williams löjliga skildring av goda vännen Lewis Hamilton – “Gissa vilket ord…”

Serena Williams, den legendariska amerikanska tennisstjärnan, drog sig tillbaka från sporten den här säsongen efter den tredje omgången av US Open. Därför är nu den 23-faldiga Grand Slam-mästaren fri från tennis året runt och kan äntligen spendera tid med sin familj.

Hon knöt knuten med Alexis Ohanian och välkomnade sin dotter år 2017. För närvarande njuter familjen på tre av sin tid tillsammans. I måndags, den mest hektiska dagen för en normal person, utmanade de varandra i en rolig lek med bildbok.

Alexis Ohanian och Serena Williams testar sin talang i bildbok

Reddits grundare delade bilden som hans fru Serena ritade för att förvirra dem. Det visade sig vara ett ganska okomplicerat svar för F1-fansen, Ohanian. Han tog till Twitter och skrev: “Spelar familjebildbok och gissa vilket ord Serena Williams ritade CC Lewis Hamilton Mercedes AMGF1.”

Spelar familjebildbok och gissa vilket ord @serenawilliamsritade 😆😆😆 CC@LewisHamilton⁩ ⁦@MercedesAMGF1 pic.twitter.com/uSGXWZZDEK

— AlexisOhanian7️⃣7️⃣6️⃣ (@alexisohanian) 27 november 2022

Ohanian och Williams följer båda F1 och är nära den brittiske föraren. Faktum är att de flög till Miami för årets Miami Grand Prix. Vidare, förra året, hejade de på honom vid USA:s GP.

Med fokus på Williams relation med Hamilton, har de varit vänner under en lång tid nu och för några månader sedan; de samarbetade för att lägga bud på Chelsea FC, den Londonbaserade fotbollsklubben i engelska Premier League. Även om de inte lyckades få sina namn på ägarnas lista, beskrev deras beslut att hoppa in tillsammans och lita på varandra styrkan i deras band.

Vad är vanligt i Williams och Ohanians varierande intressen

Den sjufaldiga Wimbledon-mästarens värld verkar helt annorlunda än Ohanians. De har dock en hel del saker gemensamt. Naturligtvis varierar deras yrken, men deras intressen är förvånansvärt lika.

Både Ohanian och Williams är stora Marvel-fans. De har följt franchisen sedan dess serietidningsstadium och har sin egen samling av Marvel-varor. Williams var mycket upprörd när hon en gång tappade sitt Groot Lego-set och hennes man var förstående nog att köpa ett nytt till henne.

Efter den tidigare World no.1:s comeback i England, klädde paret ut sig för att gå på röda mattan av en Marvel-filmpremiär. De deltog i premiären av Thor: Love and Thunder innan de återvände till Amerika. Vidare följer paret också fotboll. Faktum är att de är delägare i Los Angeles-baserade Angel City FC.

RELATED ARTICLES

Mest populär