Saturday, December 9, 2023
HemBaseballAlex Rodriguez njuter av en "Baecation" med nya flickvännen Jaclyn Cordeiro på...

Alex Rodriguez njuter av en “Baecation” med nya flickvännen Jaclyn Cordeiro på en extremt exklusiv plats

Yankees-ikonen och affärsmogulen Alex ‘A-Rod’ Rodriguez kom nyligen in i ett nytt förhållande med den kanadensiska fitnessmentorn och entreprenören Jaclyn Cordeiro. Fitnessexperten gjorde förhållandet officiellt för ett par veckor sedan via hennes Instagram-berättelser. Bekräftelsen på deras förhållande kom efter att de sågs tillsammans flera gånger, särskilt när nyheten om att de var tillsammans började skapa rubriker.

Och nu verkade de ha gått ett steg före i sitt förhållande och åkt på semester tillsammans. Med tanke på deras kändisskap föredrog de två att spendera lite kvalitetstid tillsammans.

Alex ‘A-Rod’ Rodriguez och Jaclyn Cordeiro är på en extremt privat plats

Ända sedan det nya paret kom ihop har de visat sin förkärlek för varandra via sociala medier. Nyligen delade Cordeiro en Instagram-berättelse, där hon avslöjade att de två officiellt är på semester. Fitnessexperten kallade hennes semester som “#baecation.”

Det nya paret gick till Baker’s Bay Golf and Ocean Club, som förmodligen är det mest exklusiva samhället. Den privata resorten ligger i nordöstra Bahamas. Den har en 18-håls golfbana, ett spännande program för utomhusaktiviteter, hälsofaciliteter, en komplett marina och många fler bekvämligheter.

Ur det ser ut verkar det vara Rodriguez första seriösa förhållande efter Lopez. I vilket någon av partnerna har talat om. Alex och Jaclyn verkar ha ett hälsosamt förhållande.

Alex och Jennifer: en kärlekssaga

Yankees-ikonen Alex Rodriguez och megastjärnan Jennifer Lopez var i ett förhållande i fyra år innan de bröt upp i april 2021. Så fort de kom in i ett förhållande skapade de rubriker och stannade där till slutet av deras förhållande.

Anledningen till deras uppbrott är mest känd för det tidigare paret. Men deras relation var en som deras fans omhuldade hela tiden. De omhuldade varandra. Dessutom har ingen av dem någonsin undvikit att bekänna sin kärlek inför världen. Även efter deras uppbrott, även om Lopez inte har sagt något, fanns det inget annat än beröm i hans ord varje gång Alex pratade om JLo.

Bara tiden kommer att utvisa hur länge Alex Rodriguez kommer att fortsätta denna nya relation med Jaclyn.

RELATED ARTICLES

Mest populär