Saturday, January 28, 2023
HemBaseballAlex Rodriguez använde en gång en fräck linje för att hantera rykten...

Alex Rodriguez använde en gång en fräck linje för att hantera rykten om en dubbeldejt med prins Harry och Meghan Markle tillsammans med ex-fästmannen Jennifer Lopez

Alex Rodriguez och Jennifer Lopez blev ett underbart par för några år sedan. Eftersom båda var extremt kända inom sina respektive områden var de inget mindre än ett kungapar. Men den före detta Yankee och hans dåvarande flickvän åt en gång med hertigen och hertiginnan av Sussex på en dubbeldejt.

Även om det inte finns någon officiell information om detsamma, spillde A-Rod en gång te med den kända TV-personligheten Jimmy Fallon.

Särskilt, snart när nyheten kom ut ville alla veta om nyheterna om Alex och JLo på en dubbeldejt med prins Harry och Meghan Markle verkligen var sanna eller inte. Men A-Rod rensade luften om ämnet samtidigt som han sa minsta möjliga ord.

Vad sa Alex Rodriguez om dubbeldejten med kungaparet?

För två år sedan, i mars 2020, gick affärsmogulen Alex Rodriguez på “Tonight’s show with Jimmy Fallon”. Där, i ett Q&A-segment, frågade Fallon honom direkt om den påstådda dubbeldejten med kungaparet. Han frågade också om det verkligen var en dubbeldejt, vem betalade då?

Det som följde på Fallons fråga var ett stort skratt från tittarna. Sedan sa Alex, “Jag skrev på en NDA”, följt av ett flämtande från publiken eftersom det verkade som att han verkligen gick på en dubbeldejt med hertigen och hertiginnan av Sussex.

Senare, när han förstod vad Alex sa, pressade inte Fallon på ämnet längre. Och sedan gick han vidare med nästa fråga i segmentet.

Vad mer pratade Alex om i Fallons program?

Bortsett från den ökända dubbeldejten frågade Fallon A-Rod om hur nära han var att skriva på med Red Sox. Han sa att om det inte var för MLB:s ingripande i det sista steget, skulle han ha blivit bytt till Red Sox. Han sa också att han fortfarande har det undertecknade kontraktet med Red Sox inramat i sitt hem som ett samlarobjekt.

Förutom detta frågade Jimmy Alex om att han ville köpa Mets. Även om Alex inte gav ett ordentligt svar på det, drog han sig inte för att erkänna att han var ett stort fan av Mets under uppväxten.

För att komma tillbaka till den ökända dubbeldejten, vem tror du betalade räkningarna? A-Rod eller kungaparet? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär