Monday, December 4, 2023
HemMMAAlex Pereira ber om Israel Adesanya rematch med en "fullständigt läkt hand"

Alex Pereira ber om Israel Adesanya rematch med en “fullständigt läkt hand”

Den senaste händelseutvecklingen i UFC 281 resulterade i krönandet av en ny mästare i mellanvikt. Alex Pereira besegrade den tidigare titelinnehavaren, Israel Adesanya. Rivaliteten mellan duon är dock en som har rötter tillbaka till deras kickboxningsdagar. Dessutom är mästarens åsikt om en revansch i själva verket något som alla MMA-fans har undrat över.

UFC-mästaren i mellanvikt dök upp i det senaste avsnittet av “The MMA Hour”. Där tog Ariel Helwani steget före och frågade den 35-årige mästaren vad han tycker om en revansch. Onekligen hade brasilianaren en aura och ett svar fyllt av inget annat än självförtroende.

Alex Pereira åsikter om resultatet av en revansch med Israel Adesanya

Alex Pereira besegrade Israel Adesanya i huvudeventet i UFC 281. Även om ‘Stylebender’ dominerade under de första par omgångarna, tonade han ned Pereira i den femte. Därmed överfördes titeln mellanviktsmästare till ‘Poatan’. Det var dock inte första gången de två träffades på arenan. Ändå var frågan som kretsade vem som skulle vinna om de två mötte varandra igen.

Värden, Ariel Helwani, frågade Pereira om hans åsikt, ifall han och Adesanya slogs igen. Pereira svarade att han hade sett den senaste kampen minst 30 gånger. Därefter kom han på en massa olika idéer och vissa rättelser. Han avslöjade att han bara gick förbi blåmärket kunde se att hans hand var svårt skadad. Mästarens översättare sa till Helwani, “Men bara det faktum att han kommer att kunna kämpa innan han helt läkt handen.” Detta kommer verkligen att göra stor skillnad i kampen.

DYK DYPARE

Men om Pereira kunde slåss mot ‘The Last Stylebender’ igen, trodde han att han skulle vinna igen. Översättaren tillade också, “Men i allmänhet, man, liksom, han bara – han bara ser sig själv vinna. Han vet att han kan förlora, han kan vinna, han kan göra oavgjort. Och han ser sig själv vinna kampen.”

Historien om “Poatan” och “Stylebender”

Adesanya och Pereira dela en historia tillsammans. Båda kommer från arenan “Glory”. Duon slogs tidigare två gånger som kickboxare. De slogs i Glory of Heroes 1 och Glory of Heroes 7, 2016 respektive 2017. Men ‘Stylebender’ kunde inte stå rakt emot ‘Poatan’. Pereira gick segrande i båda matcherna.

Efter hans andra förlust mot Pereirabeslutade den nigerianske fightern att byta till UFC 2018. Utan en fråga, Pereira följde efter och landade i UFC 2021. Med tanke på historien mellan de två var de i själva verket avsedda att mötas inne i buren.

Vad är dina tankar om Pereira och Adesanyas revansch? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär