Thursday, November 30, 2023
HemUfcAlex Pereira är villig att sälja sina hemligheter för ett pris inför...

Alex Pereira är villig att sälja sina hemligheter för ett pris inför UFC 295 och lägger ut ett erbjudande bara några dagar innan Jiri Prochazka slåss, fansen reagerar

Alex Pereira har chansen att skriva historia på UFC 295. Den tidigare Glory kickboxningsmästaren kommer att möta Jiri Prochazka för UFC-titeln i lätt tungvikt i helgen. Om han vinner en seger kommer Pereira att gå in på den uppskattade listan över talangfulla fighters som kan vinna UFC-titlar i två divisioner. Men det kommer inte att bli en lätt uppgift för honom! Hans motståndare, Jiri Prochazka, har varit obesegrad i nästan 8 år.

Många fans och förståsigpåare av kampspelet förväntar sig att denna kamp kommer att bli en slående slugfest. Båda fighters är fenomenala KO-artister. Dessutom tros Pereiras kickboxningsfärdigheter och kraftslag vara hans största styrkor när han gick in i UFC 295. ‘Poatan’ var dubbelmästare i Glory Kickboxing och kommer att försöka replikera hans framgångar i UFC.

Alex Pereira lägger ut sina slående tekniker till försäljning

Med bara några dagar kvar för UFC 295 gjorde brasilianaren nyligen ett intressant affärsdrag. För bara några timmar sedan postade Pereira en oväntad uppdatering på sitt sociala mediekonto. Den tidigare UFC-mästaren i mellanvikt har kommit ut med en onlineguide för stridsslag.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Alex “Poatan” Pereira (@alexpoatanpereira)

Med titeln “Poatan Striking Techniques”, är detta onlineinnehåll till försäljning för $114. Dessutom inkluderar det viktiga träningsaspekter som drillövningar, väskaarbete, padarbete, balansträning, etc. När fansen såg detta fick fansen vilda reaktioner!

  • “Steg 1: ha en kärnvapen i din vänstra hand”
  • “Touch of death”

Några fans nämnde Pereiras nästa titelkamp.

  • “Bro gör oss stolta nästa lördag”
  • “Dubbel mästare”

Dessutom pratade andra också om hans rival, Jiri Prochazka.

  • “Jiri ser det här: jag kommer att köpa det”
  • “ALEX SE UPP FÖR JIRIIIIS ARMBÅGE SOM SNARAR”

Under tiden nämnde andra hans otroliga slagkraft.

  • “Dåligaste mannen”
  • “Han slår så hårt”

Det verkar som att Pereiras köpbara onlineinnehåll skapar spänning bland fansen. Detta är goda nyheter för brasilianaren som hade fler goda nyheter för några dagar sedan, angående hans kickboxningskarriär.

Pereira valdes in i Glory Kickboxing HoF

Dagar före sin tredje UFC-titelkamp fick ‘Poatan’ ett speciellt omnämnande i Glory Kickboxings Hall of Fame. Innan sitt uppdrag i UFC var Pereira en stjärna i kickboxningskampanjen. Vidare är han bara den tredje fightern som blivit invald i Glory’s HoF. De två föregående fighters som skulle invigas var Joseph Valtellini och Semmy Schilt.

Enligt den officiella hemsidan måste HoF-anställda vara pensionerade från aktivt deltagande i marknadsföringen, måste ha visat den högsta nivån av färdigheter och måste ha bidragit till höjden av kickboxning. Visst, Alex Pereira sitter rätt in i kravchecklistan. Vad tycker du om hans senaste introduktion? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär