Monday, December 4, 2023
HemBaseballAlex 'A-Rod' Rodriguez ex-fru Cynthia Scurtis, som inte var ett fan av...

Alex ‘A-Rod’ Rodriguez ex-fru Cynthia Scurtis, som inte var ett fan av Jennifer Lopez, hjälpte honom att komma över popikonen med en fin gest 2021

Alex ‘A-Rod’ Rodriguez ökända uppbrott med sin före detta fästmö Jennifer Lopez gjorde sport- och underhållningsvärlden chockad 2021. Under hela deras förhållande gick de igenom flera saker tillsammans. En av dessa saker var Rodriguez och hans ex-fru Cynthia Scurtis rättegångsförfarande för deras barns barnbidrag. Under proceduren talade Scurtis öppet om sitt förakt mot Lopez. Tydligen hade Lopez mycket att säga om deras barns barnbidragsärende, och Cynthia trodde att Jennifer inte hade något med det att göra. Cynthia sa också att av alla ex Rodriguez någonsin hade hon aldrig behövt ta itu med några problem förrän Jennifer kom.

Alex och Cynthia har känt varandra väldigt länge och har alltid satt sina döttrars intressen främst. Därför, när Alex och Jennifer bröt upp, gick Alex till sin bästa vän och ex-fru, Cynthia Scurtis, för att få tröst.

Trots en rörig skilsmässa var Cynthia där för Alex ‘A-Rod’ Rodriguez

Alex och Cynthia hade en rörig skilsmässa 2008, med hänvisning till att Alex enligt uppgift var otrogen mot Scurtis med popsensationen Madonna. Sedan dess har de båda gått vidare i sina liv och hållit sig på god fot.

Ungefär ett decennium senare, 2021, gick Alex igenom ett stort uppbrott med Lopez. Cynthia, som en vän, gav honom tröst. Och hela familjen bodde tillsammans i Hamptons. Alex, Cynthia, deras döttrar, Cynthias man Angel, Angel och Cynthias dotter och Alexs systerdotter sågs också tillsammans äta lunch på kändisfavoriten Bar Pitti efter att ha promenerat runt i Soho.

En insider sa att istället för att tänka på uppbrottet hade Alex många andra saker att göra. De tillade också att A-Rod inte letade efter ett förhållande vid den tiden.

Ett nytt förhållande för Rodriguez!

Alex Rodriguez blev separerad från sin ex-flickvän Kathryne Padgett i september i år. Senare började rykten om att han skulle gå ut med fitnessexperten Jaclyn Cordeiro gå runt. De blev också upptäckta med varandra många gånger.

Och nyligen, i en Q&A-session med sina följare, gjorde Cordeiro sin relation med A-Rod officiell via hennes Instagram-berättelser. Bara tiden får utvisa hur länge deras förhållande kommer att pågå.

RELATED ARTICLES

Mest populär