Wednesday, February 21, 2024
HemNBA"Aldrig spelat i Memphis så här": Anthony Edwards delar oro för "döda"...

“Aldrig spelat i Memphis så här”: Anthony Edwards delar oro för “döda” fans i Grizzlies Arena mitt i Ja Morants frånvaro

Memphis Grizzlies spiralerar ner med kontinuerliga nederlag under säsongen. Laget har förlorat 13 av sina 15 matcher och det verkar inte finnas några tecken på att studsa tillbaka med det nuvarande laget. Viktigt är att det direkt påverkade fansens engagemang i laget. Speciellt efter förlusten mot Minnesota Timberwolves på söndagskvällen uttryckte Anthony Edwards sin besvikelse över Grizzlies sönderfallande fanskara. Dessutom kastade han ljus över frånvaron av Ja Morant.

Amerikas favoritvideo idag

Wolves tog hem en enkel seger över Grizzlies när de kämpade i alla avdelningar i spelet. Edwards och hans män behöll en stadig 20-poängsledning under hela matchen och registrerade en seger med 97-119. Ant-Man ledde gruppen med 24 poäng och 7 assist.

Efter matchen uttryckte han sin oro över Memphis-publikens bristande engagemang, rapporterade Jonah Dylan, en sportreporter. Edwards sa: “Fansen var döda. Jag har aldrig spelat så här i Memphis. Det här är första gången jag är i Memphis och inte har publiken med i matchen. Så det är lite svårt att komma in i det…Jag blev förvånad. De brukar förstärkas.”

Han fortsatte vidare med att gissa orsaken bakom det sönderfallande fandomen. Han tillade, “Jag gissar eftersom Ja ut, förmodligen.”

Det här är en berättelse som utvecklas. Se det här utrymmet för mer!

RELATED ARTICLES

Mest populär