Monday, February 26, 2024
HemSoccer"Aldrig slagit dem" - Cristiano Ronaldos Al Nassr varnade efter AFC Champions...

“Aldrig slagit dem” – Cristiano Ronaldos Al Nassr varnade efter AFC Champions League R16 oavgjort mot Al Fayha

Al Fayhas tränare Vuk Rasovic sa inte så subtilt att han ser fram emot att besegra Cristiano Ronaldo och Al Nassr i AFC Champions Leagues åttondelsfinal. Al Nassr, grupp E-mästarna drogs mot grupp A-tvåan Al Fayha. Den första delen av R16-matchen kommer att hållas mellan den 12 och 14 februari 2024. Och den andra delen kommer att hållas mellan den 19 och 21 februari. Även om Al Nassr har det bättre än Al Fayha när det gäller deras framträdanden i gruppspelet, vill Rasovic väldigt gärna spela och avsätta Al Nassr.

Amerikas favoritvideo idag

I gruppspelet vann Al Nassr fyra matcher och förlorade ingen, medan Al Fayha vann tre och förlorade tre.

Vuk Rasovic varnar Cristiano Ronaldo och Al Nassr inför AFC Champions League-matchen

Efter Al Fayhas oavgjorda match mot Al Nassr pratade tränaren Vuk Rasovic med media angående den förväntade sammandrabbningen. “Jag skulle vilja möta Al Nassr i Asien, för jag har aldrig slagit dem förut”, sa Vuk Rasovic. Serbien tog över som Al Fayhas manager 2021. Sedan dess har Al Fayha och Al Nassr spelat mot varandra fem gånger. De enda gångerna Vasovics lag var nära en vinst var när de oavgjort två gånger mot den Riyadh-baserade klubben. I tre matcher, inklusive det senaste mötet, hade Cristiano Ronaldos Al-Alami bättre av Rasovics pojkar.

Dessutom står Al Fayha inte i närheten av Al Nassr i den nuvarande Saudi League-ställningen. Ronaldos sida tävlar tätt i titelracet, eftersom de ligger tvåa i ligatabellen. Al Fayha, å andra sidan, ligger efter som den 11:e sidan av tabellen. Detta betyder dock inte att Al Fayha inte är ett hot. De är kapabla att vända bord, trots att de är en svagare sida. De har bevisat det 2022.

När Al Fayha och Rasovic drog några stora uppror

2022 tog sig Al Fayha till King Cup of Champions-finalen för första gången i klubbens historia. De fick möta de tiofaldiga King Cup-mästarna, Al Hilal i finalen. Rasovic och pojkarna höll marken mot den mäktiga Riyadh-baserade klubben till straffar. Sedan gjorde Fayha tre straffar till Al Hilals ena och krönte sig själva till mästare vid deras första King Cup-finalframträdande någonsin.

Den här gången spelar Al Fayha AFC Champions League för första gången. Anständigt nog för nybörjare, Vuk Rasovic och co. tog sig till den första knockoutomgången. Med tanke på deras historia av att leverera ett chockerande nederlag för stora lag, kommer Al Fayha säkerligen att gå upp mot Al Nassr. Bara tiden kommer att visa att Al Nassr kommer att landa på fel sida av historien som Al Hilal. Vad är dina förutsägelser för Al Nassr-Al Fayha-matchen? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär