Saturday, January 28, 2023
HemNFLÅldrande Tom Brady skickar 3-ordsmeddelande till 49ers Blitzer Nick Bosa inför sitt...

Åldrande Tom Brady skickar 3-ordsmeddelande till 49ers Blitzer Nick Bosa inför sitt “Homecoming”-spel – Sportprat

Tom Brady är 45 år gammal och still going strong i NFL. Men i den här åldern blir chanserna för skador ännu mer framträdande. Och om man måste möta en av de bästa blitzarna i ligan, kommer det säkert att finnas en del nervositet. Och Brady verkar känna det när han förbereder sig för att ta sig an Nick Bosa.

Bosa är ledare i QB-sack i NFL den här säsongen. Och innan matchen i vecka 14 skickade Brady ut ett meddelande på tre ord till San Francisco 49ers försvar.

Ett meddelande på tre ord från Tom Brady

Tom Brady skickade ut ett meddelande till Nick Bosa innan sammandrabbningen vecka 14 mellan Tampa Bay Buccaneers och 49ers. Brady åldras och verkar nervös över att få en skada i matchen mot NFL-ledaren i QB-säckar i sin hemkomstmatch på söndag.

“Var trevlig söndag”, kommenterade Brady med en nervös ansikts-emoji på ett Instagram-inlägg om 49ers pass-rusher.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av B/R Gridiron (@brgridiron)

Fansen reagerade på kommentaren med en del trolling TB12 medan andra påpekade att Bosa kanske inte skulle spela. Här är några reaktioner.

“Han kanske inte ens spelar,” sa ett fan.

“För att Donovan smith suger”, sa ett annat fan.

Ett fan sa att det skulle bli en “högdag i karriären för Bosa”.

I Bradys ålder kan en skada betyda att han hamnat på sidan under en lång tid. Dessutom skulle en stor skada definitivt avsluta hans karriär. Efter en så lysande karriär skulle NFL GOAT verkligen inte vilja böja sig ur ligan på grund av en skada. Så det är förståeligt att han är nervös över att möta Bosa vid det här laget. DE har postat 14,5 QB-sack hittills den här säsongen, den högsta i ligan. Men en god nyhet för Brady är att 49ers defensiva slut är listad som tveksam för spelet på grund av en öm hälsena.

49ers DE Nick Bosa, listad som tveksam för söndagen på grund av en hamstringsskada som hindrade honom från att träna förra veckan, kommer att spela mot Buccaneers, per källa.

— Adam Schefter (@AdamSchefter) 11 december 2022

Brady and the Buccaneers vill behålla sitt vinnande momentum efter en enorm seger över New Orleans Saints förra veckan. Och de behöver en vinst för att hålla sina slutspelsförhoppningar på rätt spår.

Buccaneers slutspelsförhoppningar

Tom Brady and the Buccaneers har inte haft de bästa säsongerna hittills. Franchisen har vunnit sex av de 12 matcherna de har tagit fältet i hittills. Men vid ett tillfälle såg det ännu mörkare ut. Efter vecka 8 hade Buccaneers förlorat fem och vunnit bara tre. Och de tittade ner och ut. Men laget har tagit fart sedan dess.

DYK DYPARE

Sedan vecka åtta slagit mot Baltimore Ravens har Buccaneers vunnit tre av de fyra matcherna de har spelat. Och deras strävan till slutspelet lever fortfarande och mår bra. Brady har varit katalysatorn under stora delar av säsongen, med den legendariska QB som kastade 3 332 yards av passningar. Varvtalet placerar Brady på femte plats på QB-listan över passerande yards hittills. Han har 16 touchdown-passningar och bara tre passningar, det minsta i ligan. Så även en åldrande Brady är ett stort hot mot det bästa försvaret i NFL den här säsongen, 49ers.

Vem kommer att hamna på topp efter denna strid, Tom Brady eller Nick Bosa?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär