Sunday, February 25, 2024
HemKalen DeBoerAlabama Football News: Kalen Deboer & Crimson Tide anklagade för manipulation efter...

Alabama Football News: Kalen Deboer & Crimson Tide anklagade för manipulation efter påstådd olaglig kontakt med Arizona QB Noah Fifita

Hettan är på Kalen DeBoer och Alabama eftersom ett NCAA regelbrott begås. Enligt den senaste uppdateringen av Blue Bloods Bias på Twitter verkar det som att “Alabama & HC Kalen DeBoer anklagas för att manipulera Arizona Star QB Noah Fifita.”

BREAKING: Alabama & HC Kalen DeBoer anklagas för att ha manipulerat Arizona Star QB Noah Fifita.

Fifita ledde Arizona till 10 vinster förra säsongen, och anses vara en av de bästa QB:erna i sporten. Hans pappa har nu avslöjat att Alabama nådde ut till dem trots att Noah ALDRIG … pic.twitter.com/YAReKG00tc

— Blue Bloods Bias (@bluebloodsbias) 4 februari 2024

Noah Fifita är en stjärnspelare i Arizona och ett avslöjande nyligen från hans far bekräftade att DeBoer har kontaktat spelaren trots att han aldrig gick in på transferportalen. Enligt hans far Les Fifita, “Vi hade tre (skolor nå ut) för säker. Alabama är den enda vi verkligen var intresserade av utanför Arizona. NCAA-regeln tillåter inte tränare att kontakta spelare som inte finns i portalen. Fifita blev kvar i Arizona men detta kommer att få konsekvenser för Alabama och DeBoer.

Inlägget Alabama Football News: Kalen Deboer & Crimson Tide anklagade för manipulering efter påstådd olaglig kontakt med Arizona QB Noah Fifita dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär