Wednesday, February 28, 2024
HemAl NassrAl Nassr VD för Cristiano Ronaldo - "Bästa spelare i världen eftersom...

Al Nassr VD för Cristiano Ronaldo – “Bästa spelare i världen eftersom han tävlar i en riktig tävling”

Under de senaste månaderna har det varit en massiv debatt om kvaliteten på Saudiligan. Trots Cristiano Ronaldo kommer till försvar av den kontantrika ligan, flera andra har kritiserat den av olika anledningar. Men det ser ut som att Al Nassrs vd är övertygad om projektet. Han har till och med kallat Ronaldo för den bästa spelaren i världen eftersom den portugisiske forwarden spelar i en riktig tävling.

Kommentarerna kommer säkert att väcka debatt på sociala medier. Låt oss titta på anledningen till att Knights of Najds vd gjorde ett så fantastiskt uttalande mitt i diskussionerna om ligan.

Al Nassr-chefen erkänner effekten av att Cristiano Ronaldo spelar i Saudi League

Kampen för olika europeiska stjärnor i Saudiarabien har väckt oro bland fansen om ligans framtida riktning. Men mitt i kontroverserna, Al Nassr VD Guido Fienga har kommit till försvar för Saudiligan och hyllat Cristiano Ronaldo. Han sa, “Cristiano tillför uppenbarligen mycket för att få synlighet. Han är den mest synliga mannen i världen. Men Cristiano är fortfarande toppspelaren. Han är den som har gjort fler mål i ligan, den som gör fler assist och är definitivt den bästa spelaren i (saudiarabiska) ligan och fortsätter att vara den bästa spelaren i världen eftersom han tävlar i en riktig tävling. Han är i extremt bra form, är en superkapten och alla spelare som finns runt honom förbättrar sin kvalitet.”

Han berömde också Cristiano Ronaldo för att han insåg potentialen i Saudiligan. Al Nassr VD tillade att flera fans trodde att 38-åringen skulle gå till den kontantrika ligan för sin stora avlöningsdag som de flesta fotbollsspelare gör efter 30-årsåldern. Han nämnde också att ligan här är en riktig tävling eftersom människor i regionen talar passionerat om fotboll som de europeiska länderna gör.

Det är inte första gången någon har kommit till stöd för Saudiligan. För några veckor sedan gav Cristiano Ronaldo sin ständiga uppbackning till ligan och har till och med jämfört den med en europeisk toppliga.

Läs mer: – Cristiano Ronaldo avslöjar sin enda ånger efter att ha gått med i Al Nassr – “Jag önskar…”

Al Nassr-stjärnan gjorde ett massivt anspråk till stöd för Saudiligan

I det nyligen avslutade Globe Soccer Awards i Dubai vann Cristiano Ronaldo tre priser för sina målbedrifter. Det var dock hans uttalanden som väckte mest uppmärksamhet. Al Nassr-stjärnan hyllade den saudiska ligan och tillade att den är bättre än Ligue 1. När han förklarade sitt uttalande ytterligare förklarade han hur den kontantrika ligan har mer konkurrens.

Cristiano Ronaldo förklarade vidare att hela fotbollsscenariot håller på att förändras. Han tillade också att Saudiarabien är ett fantastiskt land som förtjänar den passion han tillför fältet.

Det råder ingen tvekan om att fotbollsfans i Saudiarabien kommer att hoppas att Cristiano Ronaldo kommer att göra ett ännu större genomslag. Vad är dina tankar om kommentarerna från Al Nassr VD? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

Inlägget Al Nassr VD om Cristiano Ronaldo- “Bästa spelare i världen eftersom han tävlar i en riktig tävling” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär