Tuesday, February 27, 2024
HemAl NassrAl Nassr släpper Cristiano Ronaldo, Sadio Mane och 6 andra spelare för...

Al Nassr släpper Cristiano Ronaldo, Sadio Mane och 6 andra spelare för att möta Lionel Messi och Inter Miami i Riyadh Season Cup

Dess Inter Miami vs Al Nassr i kväll! Den vänskapliga turneringen som alla hade väntat på kommer att se båda formidabla sidor tävla för den årliga Riyadh säsongscup. Men vad som förväntades bli “Sista dansen” mellan Lionel Messi och Cristiano Ronaldo har skadats efter att en lista dök upp över spelare som kommer att sakna den mycket efterlängtade matchen. Inte bara CR7, utan även Sadio Mane och ytterligare 6 stjärnor kommer inte att kunna möta Inter Miami.

De senaste veckorna har hållit fansen i mörkret över tillgängligheten av Cristiano Ronaldo för Riyadh Season Cup. Hittills har riddarna av Najd själva gjort jobbet. Medan Ronaldo missar återföreningen med Messi på grund av sin vadskada har Sadio Mane sitt officiella uppehåll. Yttern var på internationell tjänst med Senegal. Men hans sida fick utstå för tidigt i åttondelsfinalen i händerna på Elfenbenskusten i straffar.

|| officiellt:

Frånvaro av #Al-Nasr mot Inter Miami idag. pic.twitter.com/80h42A7okE

– Fotboll | #Al-Nasr (@9NFCBALL) 31 januari 2024

(Mer följer…)

Inlägget Al Nassr släpper Cristiano Ronaldo, Sadio Mane & 6 andra spelare för att möta Lionel Messi & Inter Miami i Riyadh Season Cup dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär