Monday, February 26, 2024
HemSoccerAl Nassr Nutritionist sätter Cristiano Ronaldo över boxare, basketspelare och alla professionella...

Al Nassr Nutritionist sätter Cristiano Ronaldo över boxare, basketspelare och alla professionella idrottare som tränats av honom – “Tar bra arbete till en annan nivå”

Cristiano Ronaldos front-end framgång kräver mycket ansträngning bakom kulisserna. Den portugisiske kaptenen sätter sig över alla när det gäller att vara i form och ägnar sig inte åt tidsödande för att fortsätta förbättra sig. Efter att ha avslutat 2023 med 54 mål, visar Al Nassrs nutritionist stjärnans konkurrenskraft bland de andra atleterna.

Amerikas favoritvideo idag

Saudi Pro Leagues öde har förändrats sedan superstjärnans ankomst. Många elitspelare från europeiska klubbar hängde med, men å andra sidan har spelaren också visat sig vara ett föredöme inom laget, som hans dietist påstod.

Cristiano Ronaldo prisade den bästa bland idrottarna av Al Nassrs näringsguide

José Blesa är Al Nassrs nutritionist som gick med för ett par säsonger sedan efter att ha jobbat med olika proffsstjärnor. Men han kunde knappt tänka sig att jobba med den mest kända i världen, Cristiano Ronaldo. Enligt Marca sa Blesa, “Jag måste säga att Cristiano tar det goda arbetet till en annan nivå och är ett föremål för studie av vad man ska göra och hur man gör det för att få en prestation på högsta nivå med en ålder i som majoriteten är pensionerade för flera år sedan.”

Ronaldos goda arbete inkluderar träning både på och utanför planen under 3–4 timmar fem dagar i veckan. På planen tränar stjärnan för att förbättra sina färdigheter och snabbhet, vilket föregås av en vanlig uppvärmning. Och träningarna utanför planen inkluderar intensiva träningspass i gymmet, följt av metoder för att kyla ner.

Men viktigast av allt, spelaren har en mycket strikt diet och näring, som utgör hans kärnvärden. Ronaldo är känd för sin diet med hög proteinhalt, låg fetthalt och ingen process. Den 5-faldiga Ballon d’Or-vinnaren äter regelbundet magert kött och grönsaker. Men spelaren avslöjade nyligen att han hade pizza, men det kan möjligen vara en mycket udda fuskdag. Därför känner Blesa, efter att ha arbetat med professionella golfare, basketspelare, paddeltennisspelare och boxare, att Ronaldo har störst inflytande när det gäller att göra rätt saker för att nå sina mål.

Ronaldo siktar på att spela tills hans mål uppnås

Cristiano Ronaldo, 38, har alltid kämpat för de bästa. För att bevisa Blesas vittnesmål rätt, hade stjärnan struntat i alla samtal om att han var klar med att vara den högsta målskytten den här säsongen för Al Nassr. Den portugisiske kaptenen gjorde också ett uttalande och sa: “De säger att Ronaldo är klar… men det är inte sant. Jag kommer att fortsätta spela tills mina ben säger: Cristiano, jag är klar.

Dessutom avslöjade Ronaldo också sitt mål att vinna alla troféer på Al Nassr den här säsongen. Klubben ligger tvåa på den Saudi League-tabellen. Klubben kvalificerade sig också till AFC Champions League knockouts efter att ha varit obesegrade i gruppspelet. Men kommer Ronaldo att ta Al Nassr till sin första asiatiska titel? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär