Monday, February 26, 2024
HemSoccerAl Nassr förbereder bud för att återförena Cristiano Ronaldo med Manchester Uniteds...

Al Nassr förbereder bud för att återförena Cristiano Ronaldo med Manchester Uniteds försvarare

Övergångsfönstret för januari har byggts upp för Al Nassr-fansen för utsikterna Cristiano Ronaldo med Casemiro. Den portugisiske forwarden kan dock återförenas med ett annat Manchester United. Knights of Najd planerar en flytt för Red Devils-försvararen i ett försök att stärka truppen för resten av säsongen.

Al Nassr är kvar i titelutmaningen med ärkerivalerna och serieledarna Al Hilal. Men för att övervinna sjupunktsgapet kommer de saudiska jättarna att behöva göra betydande investeringar.

Cristiano Ronaldo-ledda Al Nassr busar inte i januaris transferfönster

I förra sommarens transferfönster tog Al Nassr in vänsterbacken Alex Telles från Manchester United. Nu i januaris transferfönster planerar Knights of Najd ännu en räd mot Red Devils. Enligt Mike McGrath från Telegraph förbereder de saudiska jättarna ett bud på högerbacken Aaron Wan-Bissaka. Den senaste uppdateringen kommer efter att Al Nassr såg ett bud på 20 miljoner avvisas för Tottenhams försvarare Emerson Royal. De är medvetna om den begränsade tiden i januaris transferfönster. Därför har de gått snabbt vidare.

(Mer följer)

Inlägget Al Nassr förbereder bud för att återförena Cristiano Ronaldo med Manchester United Defender dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär