Wednesday, February 28, 2024
HemSoccerAl Nassr-duon Cristiano Ronaldo och Talisca Pip Harry Kane & Leroy Sanes...

Al Nassr-duon Cristiano Ronaldo och Talisca Pip Harry Kane & Leroy Sanes Bayern-partnerskap för att avsluta 2023 på en hög nivå

Cristiano Ronaldo njuter för närvarande av sitt liv i Saudiarabien med Al Nassr. Han har gjort mål för skojs skull den här säsongen. Det är dock inte bara han utan hans lagkamrater som också bidrar. En av dem är den gåtfulla Talisca. Duons partnerskap sprack Leroy Sane och Harry Kane i år för att avsluta 2023 på en topp för sig själva och de saudiska jättarna.

Amerikas favoritvideo idag

Fokus för Cristiano Ronaldo och teamet kommer nu att ligga på titelracet för andra halvan av säsongen. Deras nuvarande form antyder att Al Hilals sju poäng inte kunde vara omöjliga för dem att uppnå. Därför, med Talisca och Ronaldo, är allt möjligt!

Al Nassr-partnerskapet når nya höjder när de slutar över Bayern-duon

The Knights of Najd har varit i fria mål den här säsongen med otrolig produktivitet. Det råder ingen tvekan om att Cristiano Ronaldo har spelat en enorm roll i de mål han har gjort. Talisca förtjänar dock all uppmärksamhet som liknar CR7. Samarbetet mellan de båda spelarna har bidragit till 30 mål i år. Samtidigt publicerade Talisca siffrorna på sin Instagram-story med gula hjärtan, vilket visade sin kärlek till laget och Ronaldo.

Noterbart är att de har lämnat Bayern München-duon Harry Kane och Leroy Sane och Al Hilals Malcolm och Aleksandr Mitrovic bakom sig. Det är trots att Blues Waves har en ledning på sju poäng över dem på toppen av tabellen. Dessutom är det inte första säsongen som Talisca har gjort betydande målinsatser för Al Nassr. Sedan sin ankomst har brasilianaren gjort över 20 mål varje säsong för Knights of Najd.

Cristiano Ronaldo avslöjar sin enda ånger efter att han gick med i Al Nassr – “Jag önskar…”

Vad Cristiano Ronaldo beträffar är han fortfarande sugen på fler mål. Den portugisiske stjärnan har inga planer på att bromsa tempot för Al Nassr och landslaget när han avslöjade sin önskan att stanna.

Cristiano Ronaldo har redan ett mål för sig själv 2024

38-åringen avslutade året 2023 med 54 mål för att bli årets bästa målskytt. Han lämnade Manchester City-anfallaren Erling Haaland bakom sig i loppet, som slutade med 50 mål. Men efter att ha gjort mål mot Al-Taawoun i 4-1-vinsten, gjorde forwarden det klart att han inte hade några planer på att sluta nästa år.

I intervjun efter matchen, när han pratade om sina planer för 2024, sa Ronaldo att han också skulle vilja bli den högsta målskytten nästa år. Det visar hans elitmentalitet och stora ambitioner när han närmar sig 40-talet.

Cristiano Ronaldo hoppas också att han kan vinna ligan med Al Nassr och EM med Portugal. Så frågan kommer Al Nassr-stjärnan att sluta som den högsta målskytten nästa år? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär