Wednesday, February 28, 2024
HemSoccerAl Nassr avvisar planer på att demontera Cristiano Ronaldo-Talisca-duon trots erbjudande från...

Al Nassr avvisar planer på att demontera Cristiano Ronaldo-Talisca-duon trots erbjudande från 5 europeiska klubbar

I en intressant vändning för Al Nassr. När den väl har utnyttjat de europeiska marknaderna är den saudiska Pro League-jätten nu på gränsen till att överföra stora spelare på marknaden, där klubben fortsätter att ta emot en hel del erbjudanden från europeiska klubbar den senaste tiden. Men med tanke på sin nuvarande form har den Riyadh-baserade klubben valt att vara stabil genom att behålla sin heroiska duo Cristiano Ronaldo och Andersson Talisca. Klubben verkar ha nekat flera erbjudanden från Europa, men spelaren har mycket att erbjuda ännu.

Amerikas favoritvideo idag

Al Nassr, efter att ha värvat Cristiano Ronaldo för mer än 200 miljoner dollar, är bara fokuserad på att stärka truppen. Klubben kommer att undvika alla försök som kan hindra deras framtidsutsikter, eftersom laget har varit i fantastisk form den här säsongen. Och vem mer än Ronaldo och Talisca är deras främsta vapen till ära!

Al Nassr fördömer planerna på att splittra Cristiano Ronaldo och Anderson Talisca

Klubben mötte nyligen en oro efter att ha fått erbjudanden från fem europeiska klubbar på en brasiliansk anfallare. Det krävdes dock ingen eftertanke för att laget skulle avvisa erbjudandena, enligt rapporter. Och det med rätta eftersom Talisca har några otroliga siffror den här säsongen och är deras näst bästa spelare med 20 mål och 4 assist.

Dessutom har hans partnerskap med Ronaldo varit oklanderligt den här säsongen. Båda spelarna har gjort 44 mål tillsammans, vilket är mer än 50 procent av klubbens totala mål den här säsongen. Duons bidrag till varandra innebär två mål assisterade av Talisca och tre av Ronaldo den här säsongen.

Laget gjorde en mycket stark comeback efter en skrämmande start på säsongen med 2 förluster. Laget i gult med hjälp av duon gick på en imponerande 20-matcher obesegrad rad tidigare. Ändå har Al Nassrs duo en enorm rest av säsongen att avsluta.

Mycket på spel för Al Nassr säsongen 2023–24

Klubben i gult kämpar för en av sina mest framgångsrika säsonger hittills. Laget har inte vunnit en enda AFC Champions League-titel i sin historia. Laget har dock lättat sig genom knockouterna på ett övertygande sätt och är obesegrade i gruppspelet den här säsongen. Talisca var deras främsta ledare i ACL och gjorde sex mål på bara fyra matcher.

Å andra sidan ser Saudi Pro League lite svårare ut, eftersom Al Hilal är sju poäng före Al Nassr. Trots det vill Cristiano Ronaldo inte ge upp hoppet, eftersom allt kan hända till slut. Innan dess ska Al Nassr ha en turné för vänskapsmatcher för klubbar till Kina om några dagar, varefter de beger sig till Riyadh Season Cup.

RELATED ARTICLES

Mest populär