Tuesday, February 27, 2024
HemA'ja WilsonA'ja Wilson retar "Superteam"-berättelsen efter Seattle Storm Lägg till 2 ädelstenar till...

A’ja Wilson retar “Superteam”-berättelsen efter Seattle Storm Lägg till 2 ädelstenar till listan

WNBA bevittnade en del superaction förra året. Lagen kom rasande mot varandra och såg ut som om finalerna var en oundviklig supermatch. Därför, när alla kallade A’ja Wilsons Las Vegas Aces ett superlag, var ingen förvånad. Med toppspelarna på sin lista står de regerande mästarna fortfarande som en stark konkurrent i den professionella basketligan för damer.

Nu i de senaste fria byråaffärerna verkar Seattle Storm ha överraskat alla. Genom att lägga till två av de många fenomenala spelarna i ligan kan de bara vara lika robusta som alla andra.

A’ja Wilson välkomnar Seattle Storm till superlagets berättelse

Dubbad som superteammedlem efter Aces andra WNBA-titel förra året, utökar A’ja Wilson nu poolen genom att inkludera Seattle Storm i den. Tydligen har termen sitt ursprung för WNBA-jättarna när de låste horn mot varandra i finalen. Nu, när Seattle lägger till två obefläckade spelare till sitt omklädningsrum, vill A’ja att de också ska vara en del av hela superlagets berättelse.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av espnW (@espnw)

ESPN var snabb med att göra ett Instagram-inlägg av det, med texten “A’ja Wilson efter att @seattlestorm plockade upp Skylar Diggins-Smith och Nneka Ogwumike i fri byrå.” Även A’ja svarade genom att dela samma sak på sin Instagram-berättelse. Hon lade också till bildtexter som visade hur roligt hon hade genom att tända elden igen. Hon tillade, “De var snabba med att märka oss. Nu är det Seattles tid.” Hon lade till och med till den skrattande emojin för att lägga till fler färger till denna redan spännande regnbåge.

Läs mer- 2xWNBA-mästaren A’ja Wilson föraktar “Superteam”-taggen framför Warriors’ Draymond Green

Hur Skylar och Nneka kommer att förvandla Seattle Storm?

Det råder ingen tvekan om hur fantastiska den nya Phoenix Mercurys guard Skylar Diggins-Smith och forwarden Nneka Ogwumike är. Uppenbarligen har båda representerat USA flera gånger och har 5 respektive 4 guldmedaljer i samma. Vidare var Nneka också 2016 års WNBA-titelägare med LA Sparks. För närvarande fungerar Skylar på 19,7 poäng per match och kommer att ge en offensiv hjälp till Stormen med ett genomsnitt på 5,5 assist. Samtidigt har Nneka i snitt 19,1 poäng per match och tar med sig imponerande 8,8 returer till lagets defensiva front.

Den här säsongen för WNBA kommer onekligen att hålla alla på kanten av sitt säte. Tydligen har varje lag dynamiska spelare på sin spellista, redo att attackera motståndarna vid första chansen. Medan Seattle Storm redan var ett ganska välrenommerat lag, har det bara förbättrat sin ställning genom att lägga till Skylar och Nneka till sin lista. Ändå är A’ja Wilsons komiska svar på den fria agenthandeln helt enkelt förtjusande att se.

Inlägget A’ja Wilson retar “Superteam”-berättelsen efter Seattle Storm Lägg till 2 ädelstenar till listan dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär