Sunday, December 10, 2023
HemNFL"Ain't That Big of a Deal": Ian Rapoport uppmanades att "slappna av"...

“Ain’t That Big of a Deal”: Ian Rapoport uppmanades att “slappna av” efter att ha ropat Caleb Williams Media Snub Post UCLA-förlust med Joe Burrows exempel

Caleb Williams var en av de bästa spelarna inom collegefotboll fram till den här säsongen. Säsongen 7-5 var helt enkelt en katastrof för föregående års Heisman Trophy-vinnare Caleb Williams. Så mycket att även hans tillgänglighet för det potentiella Bowl-spelet i år är mycket ifrågasatt när trojanerna avslutar sin ordinarie säsong 2023.

För att uttrycka det med enkla ord, USC:s prestation den här säsongen ödelade Caleb Williams. Som ett resultat tog han ett beslut, något som fick mycket kritik från experter över hela världen. Efter att Williams och Co. ledde laget till en ödmjuk 38-20 förlust mot underdogs UCLA Bruins, krossades deras drömmar om slutspelsframträdande. Efter detta beslutade trojanerna QB att avsäga sig sin mediatillgänglighet.

Ian Rapoport om Caleb Williams beslut

NFL Insider Ian Rapoport delade sina två cent på beslutet. Men han tog en annan väg för att ta itu med situationen, till skillnad från andra analytiker som var snabba med att demoralisera Williams. Istället jämförde NFL Insider flytten med tidigare Ohio State QB Joe Burrow. “Joe Burrow fick reda på att hans säsong var över på fredagen, förstod sitt ansvar och gick ut och höll en presskonferens. Jobbet som en QB och franchisens ansikte”, twittrade Rapoport. Men Jake Schwanitz kom till Williams försvar med ett starkt “Folk måste slappna av när det kommer till Caleb man, det är inte så stor sak.”

Burrow, Bengalernas nuvarande QB, ledde sitt lag till en poäng på 5-5 den här säsongen. Däremot avslutade deras QB sin säsong efter ett brutalt slitet ligament. Ändå var det inte Burrow som drog sig för media, även om det innebar att bengalerna sa adjö till sin Pro Bowl-signaluppringare. Därför var NFL Insiders sammanställning av de två en sarkastisk bild av Williams beslut att vara tyst.

Vad har andra analytiker att säga om Caleb Williams?

Analytiker över hela världen gav sin syn på trojanens QB:s drag. Som det kan antas hittills var de inte förtjusta i Williams beslut. ESPNs Lindsey Thiry uttryckte sin “förståeliga protest” och kallade det “en besvikelse”. Hon nämnde också att USC fotbollsspelare traditionellt har varit ganska engagerad i media, till skillnad från Williams.

Läs också: “WTF Pratar du om”: Deion Sanders Jr. slår ut när fans försöker tona ned Colorados maffiga framgång utanför planen

James Jones, en ex-NFL-widout, tyckte vidare att Williams fällde ett par tårar på sidlinjen efter en förlust för att vara “uppmärksamhetssökande”. Allt detta för en spelare som college-fotbollsgemenskapen antog vara en av toppvalen för 2024 års draft. Hur snabbt åsikterna förändras.

RELATED ARTICLES

Mest populär