Tuesday, February 27, 2024
HemNASCAR"Ain't Take No Money from Their Plate" - Dale Earnhardts äldsta son...

“Ain’t Take No Money from Their Plate” – Dale Earnhardts äldsta son slår brutalt mot ITG Brands mitt i Winston Cup Museums finalrodeo

När Winston Cup-museet når slutet av sin körning efter nästan två decennier, är motorsportgemenskapen nedslagen över vad som är en enorm förlust av NASCARs kultur och utarbetade historia. Museet, som fungerade som en tidskapsel till Winston Cup-seriens svunnen tid, var tvungen att stängas på grund av en rättegång. Det finns dock många som inte verkar hålla med om vad som gick ner. Och den nyligen medlem av NASCAR-gemenskapen att låta sitt missnöje vara känt är den legendariske racerföraren Dale Earnhardts äldsta son, som hårt kritiserade ITG Brands LLC för att ha varit i epicentrum av museets stängning.

Amerikas favoritvideo idag

Kerry Earnhardt kritiserar ITG Brands för motorsportens undergång

NASCAR sponsrades ursprungligen av Winstons cigarettmärkesägare, RJ Reynolds Tobacco Company, och därav museets namn, Winston Cup Museum. Men när företaget såldes till den nya ägaren, ITG Brands LLC, passade museets namn inte på dem, varpå de lämnade in en stämningsansökan för att upphöra med användningen av namnet “Winston”, vilket orsakade en enorm oro i museet ägaren Will Spencers liv. Han fick en rad stämningar om immateriella rättigheter. Utan något annat att erbjuda hade Spencer inget annat val än att byta namn på museet.

“The Ralph Seagraves Memorial Museum” var namnet som säkrade flest röster. Ändå lät de ekonomiska begränsningarna inte det hända, och så småningom stängde den historiska arenan ner sina dörrar. Under det sista farväl vid Winston Cup Musuems sista varv, satte sig reportern Peter Stratta ner med några NASCAR-insiders inklusive Kerry Earnhardt och den kända kommentatorn Mike Joy. Under samtalets gång frågade Stratta Earnhardt: “Kerry, uppenbarligen är inte dagens betydelse underskattad. Varför ansträngde du dig för att vara här?”

Earnhardt, när han öppnade upp om sin relation med Spencer och hur ägaren står inför en rad olyckliga händelser avslöjade, “Jag träffade Will (Spencer) för flera år sedan när han gjorde alla dessa scenuppsättningar och allt. Det har bara varit, en fantastisk kille och ett bra partnerskap sedan dess, och en bra vänskap. Jag känner till allt blod, svett, tårar han har lagt i. Passionen och allt han har lagt i sin plats, och se det, du vet, smulas ner som det har gjort är olyckligt.”

Kerry höll inte tillbaka och kastade ljus över Spencers svårigheter att driva museet enbart på passion eftersom han inte drev några dollar från den platsen och uttryckte: “Jag tror att ibland människor inte förstår vad folk gör det för för jag känner Will tar inga pengar från deras tallrik. Han gör knappt något här alls. Jag förstår helt enkelt inte vad de här företagen tycker är viktigt med att ta ner någon så här.”

Även om de senaste veckorna har varit hjärtskärande för ägaren och motorsportsbröderskapet, finns det också en optimistisk sida av prövningen, som Kerry inte glömde att nämna.

Dale Earnhardts äldste son avslöjar silverkanten bakom Winston Cup Museums stängning

Den historiska platsen skulle inte längre stoltsera med sin glamour och rika historia, så fansen kanske undrar vad som är så bra med den. Detta besvarades träffande av Kerry Earnhardt, som gick in i detalj om den enda positiva sak som skulle komma med situationen.

Intimidatorns son avslöjade att överflöd av bilar under museets tak skulle auktioneras ut. Detta skulle visa sig vara en gång i livet för bilsamlare.

Kerry sa, “Det lyckliga är att många av dessa samlare där ute i världen kommer till Florida, gör sina auktioner för att få alla dessa bilar och allt på auktion, så någon kommer att få några fantastiska bitar där ute. ”

Auktionen kommer att äga rum från 2:a till 14:e januari 2024, i Kissimmee, Florida. Ikoniska bilar som NASCARs LR-serie prototyp, The Winston Cup Dodge Daytona, Dale Jarretts sista bil från Charlotte 2008, och Dick Trickles 1997 Ford Thunderbird bland många andra, kommer att bli aktuella.

RELATED ARTICLES

Mest populär