Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"Ain't KC": Genom att vrida Taylor Swifts "Calm Down" sång, stöder Simone...

“Ain’t KC”: Genom att vrida Taylor Swifts “Calm Down” sång, stöder Simone Biles Green Bay Fandoms djärva budskap till popsensationen

Det är vecka tretton av säsongen NFL 2023 och spänningen vet inga gränser. När idrottare springer genom marken och presenterar glasögon har det funnits mycket mer för att underhålla fansen. Den 4-faldiga olympiska guldmedaljören, Simone Biles, och USA:s ikoniska popstjärna, Taylor Swift, har tagit med sig all hettan när de hejar på sina bättre halvor hela tiden.

Amerikas favoritvideo idag

Medan Simone Biles man, Jonathan Owens, står som en säkerhet för Green Bay Packers, Taylors pojkvän, spelar Travis Kelce för Kansas City Chiefs som en tight end. Nu när de två NFL-lagen förbereder sig för att möta varandra på söndag, samlade Green Bay-entusiaster ett lekfullt välkomnande till den älskade sångerskan, känd för att göra sin närvaro för Chiefs-matcher. Simone var med för att förlänga inbjudan.

Simone Biles välkomnar Taylor med en parodi

Under årens lopp har NFL efterlyst små hemmastadionstraditioner, anpassad mat och dryck och spänningen skjutit i höjden. The Crispy Brothers omfattar allt i sin nya parodilåt – som vrider Taylor’s Calm Down – för att välkomna stjärnan och ger en inblick i atmosfären på Lambeau Field. “DU MÅSTE KOMMA NED Välkommen till Green Bay Taylor! “Get out of the heat, and outta the suite,” stod det i deras inlägg och citerade texter från låten. Simone Biles, som verkade ha delat spänningen, retweetade inlägget på sin sida.

Parodilåten säger att “det här är inte KC” och välkomnar Taylor att gå med i “Packers-fanatiker” tillsammans med Harry Styles och Simone Biles för att stanna på läktaren och uppleva publiken. Intressant nog skulle den välkomnande vänskapen mellan de två ikonerna vara en syn att skåda; men det är inte nytt för världen. Taylor Swifts beundran för olympiern är sedan länge känd och hennes gester är för hjärtat.

Taylor Swifts gest mot gymnastikikonen

Under OS i Tokyo, när Simone stod upp för att möta “twisties” och prioritera mental hälsa, fick handlingen dragning, och Taylor var en av dem. “Hon är helt mänsklig, och det är det som gör det så lätt att kalla henne en hjälte. Taylors berättelse om Biles resa anges i ett klipp av NBC. Uttalandet knuffade gymnasten till tårar och blev det första skedet av deras vänskap.

Efter att ha delat motgångar hemma, släpper Simone Biles en glad överraskning före semestern med “favoritmänniskor”

Interaktionen höjdes ytterligare tidigare i år då den 12-faldiga Grammy-vinnaren delade sin ominspelade version av Speak Now with Biles, åtföljd av ett speciellt meddelande. “Hej, jag ville skicka mitt senaste ominspelade album till dig… Tack för att du är en kompis. Hoppas du får en förtrollad sommar. Kärlek.” Biles återgäldade genom att säga att albumet skulle vara på repris och avslutade ton med “Tack Bebe.” Biles och Owens eller Taylor och Kelce. Fansen skulle inte ha något emot att få en glimt av gymnasten och popstjärnan.

RELATED ARTICLES

Mest populär