Wednesday, February 1, 2023
HemeSportsAI tar en poetisk vändning på 50/50 karaktärsbannerfunktionen i Genshin Impact, Snowballs...

AI tar en poetisk vändning på 50/50 karaktärsbannerfunktionen i Genshin Impact, Snowballs the Fans to Pen Melodious Rhymes

I den här världen, som rymmer kreativa och innovativa hjärnor, gör inte en enda idé besviken att överraska. Dessutom, när det blandas med modern teknik som artificiell intelligens, föds blomstrande resultat. Likaså verkar en Genshin Impact-spelare ha stött på de melodiösa orden angående 50/50-trenden i spelet.

Genshin Impact är ett av de bästa gacha-spelen som finns och karaktärerna är hela och själen i fantasyspelet. Spelare har setts oerhört malande för att tjäna de dyrbara Primogems, bara så att de kunde dra sina favoritkaraktärsbanderoller. Men ibland gynnar inte turen, men den här dikten av AI-teknik återupplivar verkligen andan.

Redditor delar resultaten från AI om 50/50-systemet i Genshin Impact

Nyligen har AI-teknik varit trendmässigt, vilket uppenbarligen genererar en konversation samtidigt som man svarar på en fråga. Det misstänks också att tekniken är ChatGPT. Generellt ger det väldigt mycket ett scenario av vad användaren frågar om. Och det verkar som en idé slog en Genshin Impact-spelare.

Reddit-användaren u/0relsewhat delade ett resultat av vad de fick när de frågade AI:n, “Skriv en dikt om att förlora 50/50 i Genshin Impact.” För att ge sammanhanget är 50/50 en gemenskapsterm som hänvisar till dra av karaktärsbanderoller i Genshin Impact. Vanligtvis kan karaktärens banderolldragningshistorik ibland ge en beräknande och statistisk bild av var man kan få en 5-stjärnig karaktär.

Det kallas en chans när spelaren är garanterad en 5-stjärnig. Tärningskastet kvarstår dock på om man får en permanent önskan eller den utsedda Wish-bannern. Verkar vara en tröttsam aktivitet? Tja, spelarna verkar ha gjort fred med det men gör fortfarande ont när man tappar den önskade karaktären. Ja, har också varit där.

Nu publicerade Reddit-användaren resultatet som de fick efter att ha frågat AI. För att se det direkt från användaren kan man hänvisa till inbäddningen nedan:

Fans delar med sig av sina poetiska stycken efter den AI-genererade poesin

Hur melodiskt det än låter, resultatet översnöade fansens poetiska skicklighet på Reddit. Således fylldes kommentarsfältet med fantastisk poesi. Vissa verkar visa personliga upplevelser medan andra helt enkelt var fantastiska.

Således verkade AI och ansträngningarna från Reddit-användaren u/0relsewhat ha förvandlat melankoli till melodi, och man hoppas att samma sak händer med fansen när de drar ut banderollerna.

Vilka karaktärsbanners ser du fram emot att dra i Genshin Impact? Dela gärna med oss ​​i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär