Monday, December 11, 2023
HemNBA"Åh, det är en ryggskada!?": Cam Thomas om Ben Simmons senaste upprördhet

“Åh, det är en ryggskada!?”: Cam Thomas om Ben Simmons senaste upprördhet

Precis när Ben Simmons höll på att hitta rätt med Brooklyn Nets, stötte hans karriär på ett annat oväntat hinder. Den australiensiske spelaren har redan suttit ute tre matcher i rad och kommer att missa ytterligare en mot Orlando Magic. Före säsongen hade Simmons visat ett nyvunnet självförtroende och en känsla av brådska att återta sin plats på lövträet. Dessutom lovade han till och med fansen att framstå som en bättre spelare än de senaste åren.

I motsats till tidigare rapporter som citerar en blåslagen vänster höft som orsaken till Simmons frånvaro under de tre första tävlingarna, föreslår en ny uppdatering ett annat scenario – ett som fångade Nets, deras stjärnspelare och en lagkamrat.

Cam Thomas visste inte om Simmons skada

Brooklyn Nets har officiellt bekräftat att Ben Simmons brottas med ett nervstöt i den nedre vänstra sidan av ryggen; avslöjat efter senaste MRT-rapporter. Nyheten har lämnat fansen i misstro, eftersom de förväntade sig Simmons återkomst på banan den här säsongen. En av Simmons lagkamrater tycks vara utanför kretsen, vilket ger en oväntad twist till situationen. Enligt Anthony Puccio, en högt ansedd författare, uttryckte Cam Thomas förvånad när han blev förhörd om Simmons skada och sa: “Åh, det är en ryggskada?”

Situationen är ingenting som Simmons någonsin har upplevt tidigare. Men hans agent, Bernie Lee, är fortfarande optimistisk och hävdar att med rätt rehabilitering kommer Ben snabbt att återvända till domstolen. Intressant nog är Thomas själv för närvarande borta på grund av en vridning i vänster fotled.

Ben Simmons Goes Back Into Rehab: Inställd på Miss Time Due to Injury Woes

Trots att han återfått självförtroendet har Ben Simmons en lång väg kvar att gå

Brooklyn Nets har inlett NBA-säsongen 2023-24 med ett ljumment rekord på 5-5 under sina första 10 matcher. Trots att bänkspelarna lyser starkt finns det ett stort behov av mer produktion från startuppställningen; speciellt Ben Simmons. Inför säsongen konfronterade Simmons djärvt kritiker och uttryckte sin önskan att ta på sig rollen som point guard. Sann mot sitt ord inledde han säsongen på den positionen. Poängresultatet föll dock under både lagets och fansens förväntningar.

Medan Simmons konsekvent har tagit 10 eller fler returer i nästan varje match, har hans poäng inte sett den förväntade ökningen. Förra säsongen snittade han under 7 poäng per match med en skottprocent på 56,6%. Överraskande nog är den här säsongens siffror lika efter de första sex utspelen. Med Nets brottas med tidiga säsongskamper, är det tydligt att Simmons måste höja sin offensiva aggression och inställning för att lyfta laget och återta sin ställning i ligan – särskilt med tanke på hans ovilja att ta skott från andra sidan bågen.

Kan Simmons hitta sin bästa form igen? Kommer hans ryggskada att hämma Nets hopp om en slutspelsplats? Låt oss veta nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär