Saturday, December 9, 2023
HemGolf"Aged like Milk": Otroligt sällsynt foto av golflegenden Lee Trevino utlöser massiv...

“Aged like Milk”: Otroligt sällsynt foto av golflegenden Lee Trevino utlöser massiv nostalgi bland fans

Lee Trevino sa en gång en ikonisk linje efter att ha genomgått en stor olycklig incident. Nyligen gick hans citat och en sällsynt bild av honom i hans proffs dagar viral på Twitter.

Trevino är fortfarande en av golfens legendariska spelare. Hans arv är förmodligen oöverstigligt och hans hängivenhet för golfspelet saknar motstycke.

Lee Trevino och hans klassiska foto gjorde fansen upphetsade

Den pensionerade amerikanska proffsgolfaren Lee Trevino har en plats i varje golffans hjärta. Unga eller inte, alla minns Lees arv, för det är hans namn ingraverat på Walls of the World Golf Hall of Fame sedan 1981.

DYK DYPARE

Trevino anses vara en av de största golfspelarna någonsin sett. Han är fortfarande en inspiration och ikon för oss alla. Han representerar särskilt det mexikanska amerikanska samhället i golfvärlden. Populärt känd som ‘The Merry Mex’ och ‘Supermex’, vann Lee hjärtan på sin tid och är fortfarande nära spelet genom sina ord.

Lee gjorde en gång ett ikoniskt citat som tar rundor i golfvärlden hittills. han sa, “Om du spelar golf i en storm och är rädd för blixten, håll upp ett 1-järn. Inte ens gud kan slå ett 1-järn.”

Intressant nog sa Trevino dessa rader efter att ha återhämtat sig från att bli träffad av blixten, bokstavligen. Den pensionerade professionella golfaren träffades av blixten under 1975 Western Open på Butler National i Oak Brook, Illinois.

Händelsen stoppade hans hjärta en kort stund. Det dödade nästan Trevino men han kämpade fortfarande mot alla odds och kom tillbaka till spelet när han valde att säga de legendariska replikerna.

Hur reagerade fansen på Trevino och hans berömda citat?

Fans på Twitter var snabba att reagera. Twitter World var fylld av rygg-till-rygg-reaktioner när de kom över denna nostalgiska men för alltid tillämpliga nyhet. Golfvärlden förvandlades till en frenesi efter att ha sett det sällsynta fotot av golflegenden. Några av fansen gjorde också intressanta jämförelser av citatet.

Det där citatet åldrades som mjölk.

— Dennis Justice (@DennisJustice) 28 november 2022

“Trycket står över en $100 putt med $10 i fickan”

— Michigan Mike (@gigasmith67) 28 november 2022

Jag är fortfarande förvånad över hur bra han spelar i sin ålder de få gånger om året vi ser honom på några kändisevenemang.

– Mr.Zero33 (@MisterZero33) 28 november 2022

“Det finns två saker som inte kommer att vara länge i den här världen: hundar som jagar bilar och proffs som ställer till pars…”
~Också Lee

— Rob Gibson (@rgibson1) 28 november 2022

Fyller 83 år den 1/12

— wamckie (@wamckie) 28 november 2022

Gud: Utmaningen accepterad pic.twitter.com/mKNJj5Wca6

– Bara vinna, kanske? (@familyoso) 28 november 2022

Fantastiskt, Lee Trevino-citat.

— John Dundas (@jrd02666) 28 november 2022

Lee Trevino var en cool kille. Jag gillar alltid den killen

— Buck Smith (@NelsonDaleSmith) 28 november 2022

För rena pengar och min familjs liv skulle jag nog ta Lee över Jack & Tiger.

— Wild Bill (@HipMrBully) 28 november 2022

En av de bästa någonsin

– Mr.Zero33 (@MisterZero33) 28 november 2022

Vad tycker du om detta? Dela dina åsikter i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär