Tuesday, February 27, 2024
HemNBAÄgare av restaurangen Michelin Star, Stephen Currys fru Ayesha avslöjar sina "mål"...

Ägare av restaurangen Michelin Star, Stephen Currys fru Ayesha avslöjar sina “mål” för 20 miljoner dollar affärsimperiet

Stephen Curry är upptagen med att uppfinna ärans väg för Golden State Warriors. Och hans fru Ayesha Curry försöker återuppfinna den kulinariska världen. Ayesha började älska konsten att laga mat redan från barndomen. Senare skrev hon bloggar om sina recept. Tillsammans med att driva den framgångsrika food network showen, Ayesha’s Home Kitchen, har hon skrivit två böcker om matlagning och är en framgångsrik restaurangör. Hon är den stolta ägaren till International Smoke och öppnade nyligen för vad som motiverar henne att servera och om syftet med hennes blomstrande restaurangverksamhet.

Amerikas favoritvideo idag

Stephen Currys fru om hennes kulinariska filosofi

Ayesha öppnade en kedja av restauranger med Micheal Mina. Även om de två kom från olika bakgrunder, var ömsesidigt förtroende och respekt den bindande kraften i deras förhållande. Hustrun till NBA-superstjärnan öppnade upp en mängd frågor medan hon pratade med Michelin-guiden och pratade om hur hennes restauranger fungerar som broar mellan olika kulturer.

Hon berättade att hennes restauranger syftar till att lyfta fram global grillning eftersom varje kök i världen har unika grilltekniker. Hon tillade, “Det finns så mycket att lära sig om en grupp människor genom deras mat, så förhoppningen var att skapa en restaurangupplevelse som visar upp det. Det representerar att även om vi alla kommer från olika platser, är vi mer lika än vi är olika.”

Samtidigt som att tjäna pengar har varit centralt för hennes passion för gastronomi, har Ayesha använt sin framgång och privilegium för att hjälpa de mindre privilegierade.

Ayesha Currys större än affärsmål

Ayesha är inte en vanlig restaurangföretagare. Efter att hon bosatte sig i San Francisco med sin NBA-veteranmake tog de två på sig ledarroller i samhället. De etablerade Eat. Lära sig. Lekstiftelse som syftar till att bekämpa hunger och möjliggöra tillgång till utbildning för barn. Stiftelsen försöker också ge utrymme för barn att hålla sig aktiva.

Läs mer: “I Know the Game Reggie”: Giannis Antetokounmpo levererar skryträtter till Shaquille O’Neal över Pacers Legend i en rolig sekvens

Ayesha försöker tillföra sofistikering till själva konceptet att servera mat. Hon etablerade Sweet July Skin för att ha en “linje av produkter som kombinerar beprövade aktiva ingredienser med karibiska ingredienser som hyllar mitt jamaicanska arv.” Vad tycker du om Ayesha Currys passion för att servera matälskare, hudvårdsentusiaster och samhället? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär