Monday, February 26, 2024
HemWweAEW:s president Tony Khan kallar WWE-legenden "A Miserable Has-Been" ögonblick efter hans...

AEW:s president Tony Khan kallar WWE-legenden “A Miserable Has-Been” ögonblick efter hans tjafs på nätet mot Jinder Mahal

Fans kan ha delat åsikter om Tony Khans bokning på AEW. Men en sak som fansen enhälligt kan enas om är det faktum att Khans inlägg på sociala medier ofta kan leda till lustiga resultat. Ögonblick efter att ha ropat ut WWE och Jinder Mahal, hamnade Khan i ännu en verbalt slagsmål med en före detta WWE-figur och en branschveteran.

Amerikas favoritvideo idag

Tony Khan kritiserar WWE-legenden och stämplar honom som en relik från det förflutna

I den senaste utvecklingen i den pågående sagan om Tony Khan som kämpar för rättvisa för sina bokningsfärdigheter, fångade han uppmärksamheten från branschveteranen och Raws tidigare generaldirektör, Eric Bischoff. Khan bestämde sig för att fästa Bischoff genom att lägga upp en skärmdump från en gammal film. Bildens undertexter löd: “Fly ur min syn, du eländiga har varit.”

Khan fångade Bischoffs uppmärksamhet när den senare såg tweeten där AEW:s president gnällde om Jinder Mahals bokning. På denna tweet svarade Bischoff med en clown-emoji. Dock. Bischoff klargjorde inte vad innebörden bakom det meddelandet var. Men det ser ut som att Khan antog att den tidigare generaldirektören kallade honom en clown.

RELATED ARTICLES

Mest populär