Sunday, December 10, 2023
HemWweAEW Hardcore Star hyllade Bray Wyatt på Full Gear 2023

AEW Hardcore Star hyllade Bray Wyatt på Full Gear 2023

Bray Wyatt gick bort för nästan 3 månader sedan. Men fansen måste fortfarande komma över denna tragiska förlust. Många brottningsstjärnor hyllade Wyatt när han andades ut den 24 augusti 2023. Men igår tillägnade en AEW-superstjärna sin vinst på Full Gear till den bortgångne WWE-stjärnan.

Denna AEW-stjärna var en gång en del av WWE.

Swerve Strickland hyllade Bray Wyatt med sin ringutrustning på AEW:s PPV

Swerve Strickland hade mycket att bevisa på Full Gear efter att ‘Hangman’ Adam Page gjorde deras rivalitet mer personlig. Förra veckan på Dynamite tog Page till och med upp Strickland som sparkades från WWE i en hetsig kampanj. Han fortsatte till och med att nämna Stricklands barn, som inte har pratat med honom på sistone.

Allt detta gjorde definitivt Strickland upp, som inte sa ett ord den kvällen på Dynamite. Men Strickland gjorde sin poäng genom att besegra Adam Page i Texas Death Match på Full Gear på lördagen. Detta var Stricklands första och Pages fjärde Texas Death Match. Reglerna för Texas Death Match är att motståndaren måste nålas och sedan inleds en 10-räkning. Om motståndaren misslyckas med att ta sig upp efter 10, har han förlorat matchen.

3 månader efter chockerande bortgång, lanserar WWE Bray Wyatt Legacy Collection Merchandise

Och det är precis vad Strickland gjorde på Full Gear. Han krossade Adam Page i en av de mest brutala matcherna som brottningsfans någonsin sett. Den här matchen gjorde att båda superstjärnorna var blodiga i slutet av matchen. Men när all denna brutalitet följde, märkte fansen att Stricklands ringutrustning var väldigt lik den i “The Fiend”. Och efter sin vinst lade Strickland till och med upp en berättelse på sin Instagram där han hyllade Wyatt med texten “RIP BRAY”.

Men tillbaka till Adam Page, hur ledde hans rivalitet med Strickland till den vilda Texas Death Match?

Swerve Strickland invaderade Adam Pages hem

Allt detta började med Pages match mot Strickland på WrestleDream i oktober. Strickland vann matchen genom att använda prins Nanas krona som ett vapen.

Sedan gjorde Strickland och Prince Nana sin rivalitet med den tidigare AEW-världsmästaren mer personlig genom att bryta sig in i Pages hus när han var borta. De gick direkt till spjälsängen där Pages son vilade.

Innan Strickland kunde göra någon skada föreslog Nana att de skulle gå snart. Men Page blev arg när han fick veta om hans heminvasion. Och därför utmanade han Strickland till en Texas Death Match på AEW Full Gear. Resten är som de säger historia. Kvaliteten på deras match på Full Gear resonerade lika mycket hos proffs brottningsfans som hans gest som involverade Wyatt. Så vad tycker du om att Strickland hyllar den bortgångne Bray Wyatt på Full Gear?

RELATED ARTICLES

Mest populär