Saturday, December 9, 2023
HemTennis"Advocate Through Every Chemo" - Serena Williams make Alexis Ohanians häpnadsväckande hyllning...

“Advocate Through Every Chemo” – Serena Williams make Alexis Ohanians häpnadsväckande hyllning till sin far för att han var familjens “klippa”

Alexis Ohanian har ansträngt sig mycket för att etablera sig som en framgångsrik entreprenör. Hans tennisstjärna fru Serena Williams har också gjort detsamma under sin tennisresa. Ohanian är dock inte den enda i sin familj som visade hängivenhet och hängivenhet under sin resa. I ett brev har internetentreprenören tidigare avslöjat att hans pappa brukade arbeta sent på kvällen för att skaffa sin familj.

I sitt hjärtliga brev beskrev Reddits medgrundare också hur hans pappa stod vid sin mammas sida när hon kämpade med sin sjukdom. Noterbart blev Williams man nyligen påmind om brevet som beskrev hans resa och familjens kamp och svårigheter.

Serena Williams man minns ett brev som beskriver sin fars svårigheter

På Twitter uppmärksammade Alexis Ohanian nyligen ett känslosamt brev han skrev för fyra år sedan. Grundaren av Seven Seven Six tillade att han hade blivit ombedd av CBS This Morning att skriva ett hjärtligt brev till sitt yngre jag.

4 år sedan, @CBSThisMorning bad mig skriva ett brev till mitt yngre jag. Ärligt talat, om jag kunde gå tillbaka i tiden för att berätta för mitt yngre jag hur han skulle hamna om några decennier — jag tror att han skulle bli ganska imponerad. pic.twitter.com/5fj0px2e1a

— AlexisOhanian7️⃣7️⃣6️⃣ (@alexisohanian) 28 november 2022

Medan han pratade om sin entreprenörsresa, berättade Ohanian också om sin fars kamp för att skaffa sin familj. Reddits grundare sa: “På tal om pappa, han kommer att visa dig vad det innebär att vara man. Han tillbringade större delen av din barndom med att arbeta sena nätter för att försörja familjen och han kommer att försörja sin fru under det hela och förespråka genom varje cellgiftsbehandling och en sten för henne mitt i all osäkerhet fram till slutet.”

DYK DYPARE

Ohanians far var en resebyrå som arbetade sena nätter för att försörja sin familj. Den amerikanske internetentreprenören fortsatte med att berätta hur han fick visdom efter att ha blivit inspirerad av sin fars hängivenhet. Efter att ha blivit inspirerad av sin fars resa insåg Ohanian att det som betyder något i livet är människorna och upplevelserna, inte de saker man plockar upp på vägen.

Ohanian pratade om sin mammas orubbliga stöd

I sitt brev till sitt yngre jag talade Reddits grundare också om sin mammas orubbliga stöd för sin familj. Efter att ha flyttat från Tyskland kom Alexis Ohanians mamma, en papperslös invandrare, till landet med hopp om ett bättre liv. Under en tidigare intervju avslöjade Ohanian att hans mamma bröt mot lagen som papperslös invandrare enbart till förmån för hennes familj.

Teknikjätten tillade att han alltid var tacksam för alla uppoffringar hon har gjort för deras familj. Ohanian har alltid krediterat sina föräldrars visdom, som han fick som ett litet barn, för att de hjälpte honom att lyckas med sina entreprenörsprojekt.

RELATED ARTICLES

Mest populär