Thursday, November 30, 2023
HemGymnastics"Adria och jag grät inte": Simone Biles lämnades opåverkad av separation från...

“Adria och jag grät inte”: Simone Biles lämnades opåverkad av separation från sin biologiska mamma i ung ålder

Även om idrottare kan finna framgång i olika skeden av sina liv, hamnar de också i vissa kamper. När allt kommer omkring kommer framgången inte före hinder. Men mästare jobbar sig alltid uppåt och fungerar på så sätt som inspirationsfyrar. Ett av de klassiska exemplen på en sådan idrottare är superstjärngymnasten Simone Biles.

I sin bok “Courage to Soar” skrev gymnasten om några av hennes mest personliga ögonblick. En av dem var hennes förhållande till sin biologiska mamma. I ett av utdragen berättade hon om hur hon och hennes syster Adria reagerade på att träffa sin mamma efter separationen.

Simone Biles öppnade upp om sina känslor för sin mamma

Medan stjärngymnasten alltid har visat sin kärlek till sina morföräldrar, Nellie och Ronald Biles, som fostrade Simone och hennes syster. Simone och hennes syskon skildes från sin biologiska mamma, eftersom hon inte kunde ta hand om dem ordentligt. Efter att deras grannar ringt barnskyddstjänsten kom syskonen in i fosterhemssystemet. Senare tog deras morföräldrar emot Simone och Adria och adopterade dem officiellt.

Även om hela upplevelsen var ganska sorglig för alla, upplevde Simone det annorlunda. I sin bok berättade hon om hur barnen träffade Shannon, sin biologiska mamma, en sista gång. Medan de andra var ledsna och fällde tårar, kände Simone ingen ånger.

Hon kom ihåg: “Min syster och bror slutade med att snusade hela vägen till Houston för att de ville åka hem. Adria och jag grät inte.” Medan Nellie och Ronald tog emot Simone och Adria, adopterade deras moster Ashley och Tevin.

Systrarna växte upp i ett kärleksfullt hushåll och gymnasten blev extremt fäst vid sina nya föräldrar. Faktum är att hon ofta avslöjade sitt beroende av dem för olika meniga uppgifter som matlagning.

Simones familj utökas när hon förbereder sitt bröllop

Förutom att vara en ikonisk gymnast och vinna många medaljer är Simone också en kärleksfull fästman. Stjärnatleten är redo att gifta sig med sitt livs kärlek – NFL-stjärnan Jonathan Owens. Biles och Owens tillkännagav sin förlovning i början av detta år.

Även om de inte har meddelat sitt bröllopsdatum än, håller paret ofta sina fans uppdaterade på sin stora dag. Simone står för övrigt också nära sin blivande svärmor och skrev till och med en hjärtevärmande lapp till henne på hennes födelsedag.

RELATED ARTICLES

Mest populär