Tuesday, February 27, 2024
HemNBAAdam Silver beskriver "Professionella" förväntningar från Chris Paul och Scott Foster för...

Adam Silver beskriver “Professionella” förväntningar från Chris Paul och Scott Foster för att lösa deras “dåliga blod”

Det längsta pågående kriget i NBA:s komplicerade dans involverar inte två lag, utan det är en spelare mot en domare. Kommissionär Adam Silver är dock hoppfull om att Chris Paul och domaren Scott Foster kommer att hantera det motstridiga förhållandet som härrör från de föregående meningsskiljaktigheterna inom deras karriär. Nyligen nådde sagan, som har pågått länge, klimax och Silver bestämde sig för att ta sig an det offentligt. Kommissionären betonar att professionalism måste iakttas, och antyder att de utdragna konflikterna mellan Paul och Foster inte bör eskalera ytterligare.

Amerikas favoritvideo idag

Adam Silvers uppmaning till professionalism och framtidsutsikter

Kommissionär Adam Silver pratade om Paul-Foster-sagan när han intervjuades på SiriusXM NBA Radio mitt i den ökade oron över denna fråga. Silver medgav det på ett personligt plan, men deras professionella skyldigheter som generaler måste övervinna det hatet. I ett uttalande nyligen på SiriusXM NBA Radio, uttryckte kommissionär Silver, “Chris Paul och NBA-domaren Scott Foster) behöver inte vara vänner men ni måste båda gå ut och göra era jobb”.

Enligt Silver behöver de inte vara vänner utan måste utföra sina utsedda funktioner väl. Kommissionären berömde både Paul och Foster som “de bästa inom sitt område” men betonade att det måste hållas strikt professionellt. NBA har utfärdat flera uttalanden för att påminna de berörda parterna om deras roller och för att säkerställa att personliga skillnader inte stör andan i spelet.

Ligan fortsätter att försöka slå ut denna urgamla rivalitet med fokus på Scott Foster och undrar vad som kan hända när Foster dömer alla matcher som Paul deltar i.

Den oroande historien: En decennielång fejd

Kärnan i det här fallet går tillbaka för tio år sedan när Chris Paul upprätthöll en rivalitet med Scott Foster och överträffade den vanliga spelare-domarkonfrontationen. Dessa involverar hur Fosters synpunkter, särskilt när Paul är på banan, alltid kulminerar i tekniska fouls och utvisningar, mest dramatiskt med en nyligen genomförd Warriors Goldens vs. Phoenix Suns-match.

Ett andra tekniskt regelbrott fick Paul, en All-star i 12 år, i slutet av ett argument som hade ägt rum på banan och resulterade i att spelaren kastades ut. Enligt Paul har fejden en “personlig” dimension som går tillbaka i flera år till en incident som inträffade under hans mandatperiod med Los Angeles Clippers. För att inse problemets allvar hade NBA fört diskussioner med Paul och Foster så tidigt som 2018 om den växande spänningen.

Silvers enkla kommentarer syftar till att föra ut denna utdragna saga genom NBA och åter fokusera allmänhetens uppmärksamhet på spelet. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär