Thursday, November 30, 2023
HemGymnastics"Accepterad" i Shaquille O'Neal'-klanen, Olivia Dunne får sin största dröm beviljad av...

“Accepterad” i Shaquille O’Neal’-klanen, Olivia Dunne får sin största dröm beviljad av 7ft Giant

Olivia Dunne är ett av de mest igenkännliga ansiktena på internet. Hon är också den högst betalda idrottaren inom kollegiala sporter som representerar LSU Tigers. Från gymnastik till sitt personliga liv håller hon alltid sina fans uppdaterade via sina sociala medier. För bara några dagar sedan delade hon en glimt av sin dejtkväll med sushi med sin pojkvän Paul Skenes. Nu njuter hon återigen av en rolig tid med Skenes och någon “stor” och speciell.

Shaquille O’Neal, även känd som Shaq, och Olivia Dunne, representerade båda stolta LSU-teamet. Shaq, en tidigare LSU-basketspelare, har varit en framstående inom sporten. Olivia, en gymnast, har konsekvent sett upp till Shaq och hittat inspiration i hans prestationer. Idag gick Olivia Dunnes dröm i uppfyllelse då hon fick den otroliga möjligheten att träffa Shaquille O’Neal, basketlegenden hon alltid har beundrat.

In i klanen

Shaq började sin musikkarriär vid sidan av sina NBA-framgångar. Hans debutalbum “Shaq Diesel”, som släpptes 1993, fick platina, vilket ledde till ytterligare tre framgångsrika rapalbum på 1990-talet. Efter att ha gått i pension från NBA 2011 gick Shaq över till musik på heltid, DJ:ade och producerade elektronisk musik som DJ Diesel. 2023 släppte han sitt elektroniska debutalbum, “Gorilla Warfare”, och fick kritikerros och etablerade honom som en seriös elektronisk musikartist.

Nyligen delade Olivia Dunne en glimt av en minnesvärd kväll på Instagram, med sig själv, Paul Skenes och Shaq. Olivia såg elegant ut i en vit topp och jeans, hennes pojkvän snygg i en grå T-shirt och joggingbyxor, med ett passkort märkt “Fred”. Shaq rockade ett coolt svart linne med matchande träningsbyxor. Inlägget antydde deras närvaro vid ett musikevenemang i Freds bar, där Shaq var planerad att uppträda. Hon rubricerade det som “squad up”.

Det är dock anmärkningsvärt att Olivia har varit en ivrig beundrare av Shaqs musik, och uttryckte sin beundran i en Full Send Podcast för några månader sedan, där hon utbrast: “Jag har sett honom på fotbollsmatcher och sånt. Jag vill träffa honom dåligt. Han är en legend, han är fantastisk.” Trots att det var socialt som vanligt, för bara några dagar sedan, höjde LSU Gymnastik säkerhetsåtgärderna efter en häpnadsväckande händelse.

Olivia Dunne vidtar försiktighetsåtgärder

Under det senaste året har Olivia stött på olika utmaningar, men ingen mer oroande än incidenten vid Utah University. En grupp pojkar som ropade hennes namn skapade en skakande upplevelse, vilket ledde till att hon avbröt lektionerna för sin säkerhet. Nu, med ökad oro, har Olivia implementerat ytterligare säkerhetsåtgärder. När hon beskriver situationen konstaterar hon, “Sedan förra säsongen har vi inte tävlat, så det återstår att se vad den här säsongen kommer att ge. Men efter den oroande incidenten i Utah förra året har vi gjort det till en prioritet att resa med en dedikerad säkerhetsvakt för LSU:s gymnastiklag.”

Denna incident fick Olivia att erkänna vikten av privatliv i hennes liv, särskilt i samband med hennes relation med Paul Skenes. Hon delade sina insikter med tidningen People och sa: “Jag har lärt mig, särskilt under det senaste året, att det är helt acceptabelt att hålla vissa aspekter av mitt liv privat.” Trots komplexiteten i att hantera allmänhetens uppmärksamhet uttryckte Olivia uppskattning för LSU:s hjälp med att navigera NIL-affärer. Dessutom berömde hon universitetet för att ha lanserat Livvy Fund, ett proaktivt initiativ som syftar till att ge stöd till andra kvinnliga idrottare.

RELATED ARTICLES

Mest populär