Saturday, January 28, 2023
HemFootball"Absolutely Bone Chilling Stuff" - Amerikanska människor uttrycker sin chock efter att...

“Absolutely Bone Chilling Stuff” – Amerikanska människor uttrycker sin chock efter att USA:s fotbollsjournalist hittades död under mystiska förhållanden vid fotbolls-VM när familjen misstänker fult spel

Den amerikanske fotbollsjournalisten Grant Wahl dog under FIFA VMs kvartsfinalmatch mellan Argentina och Nederländerna i Qatar. Argentina mötte Nederländerna i en uppmärksammad knockoutmatch i Qatar. 49-årige Grant Wahl bevakade spelet i Qatar när han enligt uppgift dog när räddningstjänst försökte hjälpa honom. Enligt rapporter var Wahl närvarande på Lusail Iconic Stadium och föll tillbaka på sin plats under förlängningen. Hans familj misstänker dock fult spel och är inte övertygad av rapporterna.

Grant Wahl är ett stort namn i den amerikanska fotbollsvärlden. Han har tidigare arbetat med Sports Illustrated och CBS Sports. Wahl kom till Qatar för att bevaka fotbolls-VM i fotboll och hamnade under myndigheternas skanner efter att ha burit en regnbågs-t-shirt. Faktum är att qatariska tjänstemän arresterade honom i Qatar under en match.

Men hans bror tog till sociala medier för att reagera på den olyckliga händelsen och antydde att det var inblandat fulspel. Wahls fru Celine Gounder tog också till Twitter och avslöjade att hon var i “fullständig chock”. Det amerikanska fotbollsförbundet och MLS har också släppt ett uttalande om det olyckliga bortfallet.

Fotbollsvärlden sörjer Grant Wahls chockerande död under fotbolls-VM

Nyheten om Grant Wahl kommer som en chock för många. Wahl klagade dock över sina hälsoproblem för några dagar sedan på sina sociala medier.

“Min kropp bröt till slut ner på mig. Tre veckor med lite sömn, hög stress och mycket arbete kan göra det med dig”, skrev Wahl. “Det som hade varit en förkylning under de senaste 10 dagarna förvandlades till något mer allvarligt på natten av matchen mellan USA och Nederländerna, och jag kunde känna hur mitt övre bröst ta på sig en ny nivå av tryck och obehag.”

Följande är några reaktioner på Wahls tragiska död:

Helt benhårda grejer

Fotbollsjournalisten Grant Wahl som sparkades ut från en stadion i QATAR för den här tröjan har enligt uppgift kollapsat och gått bort under Argentina-matchen idag

Hans bror säger på Instagram att Grant var helt frisk och tror att det finns felspel pic.twitter.com/t47C2XfuVl

— JACK SETTLEMAN (@jacksettleman) 10 december 2022

Jag är helt borta för ord just nu. https://t.co/AJaUBitGnE

— Jeff Kassouf (@JeffKassouf) 10 december 2022

Våra kondoleanser till fotbollsjournalisten Grant Wahls familj och vänner 🙏 https://t.co/CUDOssbBfX

— Canada Soccer (@CanadaSoccerEN) 10 december 2022

LAFC är chockade och ledsna över den legendariske fotbollsjournalisten Grant Wahls bortgång. Den globala fotbollsgemenskapen och journalistiken förlorade en jätte. Det fanns ingen som han. Våra tankar och kondoleanser går till hans familj.

— LAFC (@LAFC) 10 december 2022

Hela familjen Union sörjer den chockerande förlusten av Grant Wahl och sänder våra tankar och kondoleanser till hans familj och vänner.

Fotbollsgemenskapen har förlorat en omtänksam, passionerad röst och en underbar människa som ägnat mycket av sitt liv åt sporten vi alla älskar.

— PhilaUnion (@PhilaUnion) 10 december 2022

Vi är förkrossade över den här nyheten. Grant Wahls bidrag till fotbollsgemenskapen, särskilt damfotbollen, går inte att mäta. Det vackra spelet är bättre på grund av honom. Grant kommer att vara otroligt saknad. https://t.co/DGRP6U1wsy

— Angel City FC (@weareangelcity) 10 december 2022

Klubben är hjärtbruten över förlusten av Grant Wahl, en hängiven journalist, historieberättare och respekterad medlem av fotbollsgemenskapen.

Våra kondoleanser går till hans familj och vänner.

— New York Red Bulls (@NewYorkRedBulls) 10 december 2022

Vi är hjärtbrutna med beskedet om Grant Wahls bortgång.

Vi är tacksamma för hans stöd till damfotbollen och Aurora från början och passionen han hade för att utveckla spelet. Vi skickar våra kondoleanser till hans familj, vänner och fotbollsgemenskapen under denna svåra tid.

— Minnesota Aurora FC (@MNAuroraFC) 10 december 2022

Vi är ledsna över att höra om Grant Wahls bortgång. Han var en respekterad och integrerad del av vår fotbollsgemenskap och han kommer att vara mycket saknad.

Våra djupaste kondoleanser till Grants familj och vänner. https://t.co/zEjThQ3LjD

— Charlotte FC (@CharlotteFC) 10 december 2022

Hela vår organisation är hjärtbruten över Grant Wahls bortgång.

Han kämpade för fotboll och täckte den med passion. Vi älskade att jobba med honom.

Vi uttrycker våra uppriktiga kondoleanser till hans vänner, familj och nära och kära.

— FC Dallas (@FCDallas) 10 december 2022

Jag är chockad och ledsen över den förödande nyheten om Grant Wahls bortgång.

Mina varmaste kondoleanser till hans familj. Han var en otroligt snäll person som kommer att vara saknad.

Rest In Piece, min vän 🙏🏼

— hercules gomez (@herculezg) 10 december 2022

Klubbens uttalande om Grant Wahls tragiska bortgång pic.twitter.com/HUCTf4xChV

— Seattle Sounders FC (@SoundersFC) 10 december 2022

Medan sociala medier är fyllda av böner och sorgemeddelanden för Wahl har hans bror Eric något att säga om sin brors död. Eric har ifrågasatt sin brors chockerande död i Qatar genom sin Instagram.

”Jag heter Eric Wahl. Jag bor i Seattle, Washington. Jag är Grant Wahls bror. Jag är gay. Jag är anledningen till att han bar regnbågströjan till VM. Min bror var frisk. Han berättade att han mottog dödshot. Jag tror inte att min bror just dog. Jag tror att han dödades. Och jag ber bara om hjälp,” Eric sa i videon.

Herregud. Det här kommer att bli nationella nyheter, Grant Wahls bror på Instagram tror att han mördades i Qatar. pic.twitter.com/QSS2bGqN2U

— billary (@iambillary) 10 december 2022

Det finns dock inte mycket information om den olyckliga incidenten i Qatar. Det här var Wahls åttonde VM sett till bevakning. Han hade besökt en läkarmottagning i måndags för sjukdom och mådde inte bra.

Vad tycker du om Grant Wahls brors uttalanden nyligen? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär