Wednesday, February 28, 2024
HemBodybuilding"Absolut Monster": Mannen som fick Chris Hemsworth att klättra i 100-fots rep...

“Absolut Monster”: Mannen som fick Chris Hemsworth att klättra i 100-fots rep spränger Fitness World med sin ensiffriga kroppsfettkropp

Simmaren och bodybuilding-entusiasten Ross Edgley blev berömmelse efter att ha dykt upp tillsammans med Chris Hemsworth. Äventyrsälskaren var en del av Hemsworths populära miniserie Limitless på Disney Plus. I ett av avsnitten av Limitless fick fitnessfanatikern Thor-skådespelaren att klättra i ett 100-fots rep upphängt i en linbana ovanför en skog. Nu sprängs Edgley av en annan anledning.

Amerikas favoritvideo idag

Tidigare har den jacked simmaren lagt ut sin senaste kroppsuppdatering på sociala medier. Medan de flesta människor går upp i vikt under semesterperioden, blev Edgley tärnad och nådde ensiffriga kroppsfettsiffror “före julmiddagen”. Idrottaren förbröt träningsfansens kollektiva sinnen när han visade en kroppsbyggnad som konkurrerade med MCU-skådespelaren han arbetade med.

Edgley höll inte så låga kroppsfettnivåer

Idrottaren publicerade två ögonblicksbilder från hans plyometriska träningspass på Instagram. Den första bilden visade Edgley i färd med att kasta en medicinboll. Att kasta tunga medicinbollar mot väggen upprepade gånger är en av många övningar i den plyometriska lekboken. Den andra snappen visade dock hela simmarens strimlade fysik.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ross Edgley (@rossedgley)

Fitnessentusiasten stod framför en medicinboll och visade upp sina porlande muskelfibrer. Trots att han inte var en kroppsbyggare såg Edgley nästan lika konditionerad ut som en konkurrenskraftig kroppsbyggare som förberedde sig för att kliva upp på scenen. Idrottaren förklarade dock att han inte längre såg ut som på bilden tack vare julmiddagen. Idrottaren sa att han var 90 % full av cheesecake när han lade upp bilderna. Fitnessgemenskapen tyckte att simmarens fysik var mer än imponerande och kunde inte sluta beundra hans kondition.

Fitnessgemenskapen hade en fråga till Ross Edgley

Alla spekulerade i att Edgley hade en låg kroppsfettprocent. Men fitness-gemenskapen ville veta säkert. “Nyfiken att veta din nuvarande kroppsfettprocent…” skrev ett fan. En andra fläkt gjorde samma begäran. “Vilka % kroppsfett är du här??” skrev fansen. Ross Edgley förpliktade fansen och skrev att han låg på 8% kroppsfett före jul.

Samtidigt berömde andra Edgleys hårda arbete. “Absolut monster kompis!” kommenterade ett fan. Vissa fans drog också några skämt medan de beundrade bodybuilding-entusiasten. “Herregud!!! Ditt nya smeknamn är Shredder… av uppenbara skäl… WOW!!!” skrev ett fan. “Kan lika gärna lägga dig i en dokumentförstörare,” skämtade ett annat fan.

Medan Ross Edgley dök upp i Limitless var Hemsworth i fokus för Disney Plus-showen. Men i sin senaste fysikuppdatering visade mannen som fick Hemsworth att simma i benkylande arktiska vatten att hans fysik inte på något sätt var sämre än MCU:s åskgud.

RELATED ARTICLES

Mest populär