Wednesday, February 1, 2023
HemBasketball"Absolut kränkning": NBA Twitter river Shaquille O'Neal till sönder efter djärv Anthony...

“Absolut kränkning”: NBA Twitter river Shaquille O’Neal till sönder efter djärv Anthony Davis-Lakers påstående

Varumärket och arvet kring Los Angeles Lakers kräver utan tvekan att de vinner ett mästerskap nästan varje säsong. Volymen på detta samtal ökar avsevärt när en stjärnspelare ansluter sig till laget. Så när LeBron James och Anthony Davis slog sig ihop i LA stod en NBA-mästerskapstitel på korten.

2020 tog de hem pokalen. Men som många fans förväntade sig tidigare Lakers-legenden Shaquille O’Neal att fler banderoller skulle hängas upp. Shaq sa detta i en intervju nyligen. Dessutom talade Big Diesel om Anthony Davis roll med Lakers, vilket gjorde fansen rasande.

I en intervju med Vincent Goodwill från Yahoo Sports kommenterade Shaq Anthony Davis och hans prestation hittills den här säsongen. Till att börja med trodde Shaq att 6’10”-mästaren inte kan anses vara en stor man. Han sa, “Låt oss inte vrida det, Anthony Davis är inte en stor man, han är en power forward”. Den fyrfaldige NBA-mästaren hävdade att detta är en aldrig sinande debatt. Han avskräckte sig dock inte från sin åsikt, och dessa kommentarer gjorde NBA-fansen rasande online.

Fansen kastar sig över Shaquille O’Neal för hans heta syn på AD

På Twitter kastade fans sig mot Shaq för hans kommentarer. De kallade honom för att vara en hatare och bad honom att “tysta”. Vissa uppgav till och med att anledningen till att ingen är ett Shaquille O’Neal-fan är på grund av hans hårda kommentarer. Många uppmanade också den store Aristoteles att få sina fakta rätt, eftersom de trodde att en “power forward är en stor man”. I synnerhet ett fan twittrade: “Detta är en absolut överträdelse”.

Här är några av reaktionerna från NBA Twitter:

detta är ett absolut brott😭 pic.twitter.com/b0eWkTFJm1

— #FireGlennRivers2022 (@prodiscplayer) 13 december 2022

Vi förstår att du inte gillar den nya generationen

— 🎯🔥 Dedelifts (@bankrolldede) 13 december 2022

Bruh måste tysta ibland https://t.co/LmLbBa6d6G

— Kenneth Deion Maye (@KennyMaye2Times) 14 december 2022

Shaq är bara en övertygad hatare av alla nuvarande stora som får betalt

— . (@Yankees_Heat_) 13 december 2022

Shaq Närhelst han är färdig med att hata pic.twitter.com/KMNtV0bbZI

— Azari🇲🇦(majnona cazablancá) (@AhmedYetAzari) 14 december 2022

INGEN BRYR SIG!!!!!!! Kan Shaq snälla sluta prata? Min Gud

— DeBe (17-11) (@debe_yt) 14 december 2022

Shaquille O’Neal om Anthony Davis

Medan många kanske stämplar den 15-faldiga All-Star som en hatare, sa Shaq att han bara kommenterar baserat på fakta och kärlek till spelaren i fråga. Shaq påstod sig vara ett fan av Anthony Davis.

DYK DYPARE

Shaq nämnde också att han inte är kritisk eftersom han ger honom samma råd och behandling som han fick av Kareem Abdul-Jabbar.

Shaq om Anthony Davis: “Jag önskar att jag kunde säga AD för MVP … ingen power forward spelar som AD spelar just nu.” pic.twitter.com/t7T015dRAA

— Vincent Goodwill (@VinceGoodwill) 13 december 2022

Dessutom sa han att han skulle “fortsätta att stanna på honom” eftersom han menar väl och förstår spelet bäst.

Shaq fortsatte att berömma Los Angeles Lakers-stjärnan. Han sa att Davis finns på listan över potentiella MVP:er samtidigt som han hävdade att folk inte kommer att hålla med honom. Shaq sa: “Ingen power forward spelar som AD spelar just nu.”

Efter detta uttryckte Shaq sitt hopp om att Lakers skulle fortsätta sin vinnande körning och ta sig till slutspelet. Lakers ligger för närvarande på 12:e plats på Western Conference-tabellen med ett rekord på 11-15 hittills denna säsong.

Vad tycker du om Shaqs kommentarer om AD? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär