Friday, December 8, 2023
HemNFLAaron Rodgers plötsliga förändring av hjärtat mot Jordan Kärlek har mindre att...

Aaron Rodgers plötsliga förändring av hjärtat mot Jordan Kärlek har mindre att göra med skicklighet och mer att göra med pengar; QB att få en häpnadsväckande figur även om han inte spelar en enda snap nästa säsong

Green Bay Packers är på gränsen till eliminering och deras chanser att komma in i slutspelet är små. Efter en brutal skada på sin sneda ledning QB ser Aaron Rodgers fortfarande fram emot att spela mot Chicago Bears. I en omklädningsrumsintervju svarade stjärnan QB på frågor om sin plats i laget, eftersom hans skador kan hindra hans prestation. A-Rod verkade cool och berättade om sitt avhopp från laget. Även om Packers avslutar sin QB-era, kommer han att ha överskott av pengar för att stödja honom.

När rygg mot rygg MVP-pristagaren dukade av för en våldsam träff i revbenen, ersatte tredjeårs backup QB, Jordan Love, honom i spelet. Love gjorde en hygglig QB som kastade en touchdown-passning till Christian Watson. Att se honom spela kan ge Packers lite lättnad.

I omklädningsrumsintervjun ställde reportrar frågor angående Loves möjlighet att ersätta Aaron Rodgers. QB sa att veteran QBs, liksom han själv, har spelat i ligan längst tid. Och folk vill att yngre idrottare ska få chansen att visa upp sina talanger. Även om Super Bowl-vinnaren förstår att “det här är en affär”, är han inte redo att ha samtalet med nummer 10 som ersätter honom.

DYK DYPARE

“Men om det samtalet kommer upp, kommer jag att närma mig det med ett öppet sinne och utan bitterhet eller förbittring.”

Aaron Rodgers kommer att vinna rikedomar även om han inte spelar nästa säsong

Precis som varje år håller den tiofaldige Pro Bowler sina fans hängande när han ska gå i pension. Trots att han är skadad kommer NFL MVP att spela mot Bears med en typ av revbensskydd. Det är svårt att förutse om laget kommer att avsluta sin tid med Rodgers eller om han kommer att dra sig ur NFL. QB vill inte ha det samtalet nu.

Det var först 2017, efter att han bröt nyckelbenet, som han inte avslutade en säsong. På frågan om tiden kommer att upprepa sig, sa han: “Jag menar, det är ett antagande om att den här platsen inte kommer att se annorlunda ut nästa år. Återigen, det är en del av samtalet.” Även om eliten QB inte kommer att spela nästa år, har han ett garanterat kontrakt på 59,5 miljoner dollar redo för sig själv.

RELATED ARTICLES

Mest populär