Friday, December 8, 2023
HemNFLAaron Rodgers om behovet av en operation efter massiv uppdatering om brutal...

Aaron Rodgers om behovet av en operation efter massiv uppdatering om brutal skada

Green Bay Packers vs Philadelphia Eagles var en av de mest underhållande matcherna i nyare historia, med båda sidor som höll en galen tävling fram till slutminuterna. Även om Aaron Rodgers snubblade igen, var det en fantastisk matchup på Sunday Night Football. Quarterbackens tumskada verkade dock vara en oro bland fansen.

Vilket ögonblick för Jalen Hurts att vårda under en hel livstid och besegla en dunkande seger mot sin barndomshjälte. Båda sidor gick tå till tå till de sista minuterna, och Packers anfall såg ganska dödligt ut jämfört med deras tidigare prestationer.

Ett av de iögonfallande ögonblicken var A-Rod som gjorde två avlyssningspassningar. Fansen trodde att det berodde på hans brutna finger. På presskonferensen efter matchen nämnde Rodgers att han var okej och slog ner alla rykten som sa att han skulle opereras under lågsäsongen.

“Det är inte min uppfattning att det inte är vad jag har pratat med Pat om. Det har jag inte. Vi har inte haft den diskussionen”, sa Rodgers till reportrarna.

På frågan om han mådde bättre sa quarterbacken att löven hjälpte honom att läka skadan. “Jag mår ganska bra den här veckan. De fem lediga dagarna hjälpte. Fick det inte smällt alls. Så jag känner att det definitivt är bättre än det var förra veckan, tillade han. Enligt rapporter har Rodgers ådragit sig skadan sedan sin förlust i vecka 5 mot New York Giants.

DYK DYPARE

Den senaste matchen mot Eagles tillförde mer oro för hans hälsa. Under den tredje kvarten ådrog han sig en revbensskada efter att ha fått sparken. Det såg hemskt ut och efter en tid lämnade Rodgers fältet för röntgen och ytterligare behandling och lämnade över laddningen till Jordan Love.

Aaron Rodgers vill inte komma med ursäkter

Den här säsongen har visat sig vara en frustrerande kampanj för Aaron Rodgers. Efter förlusten vecka 12 gick Packers under med 4-8, vilket minskade alla sina slutspelsambitioner. Hans skadade finger orsakade ganska mycket problem för hans prestation; dock vägrade quarterbacken att göra ursäkter för att hålla sig ansvarig.

”Jag tänker inte komma med ursäkter om min tumme, det har varit samma sak sedan New York. jag vet inte. Jag måste gå tillbaka och titta på det, sa quarterbacken till reportrarna för några veckor sedan.

Rodgers avslöjade också att hans knäskada 2018 råkade vara allvarlig, men han fortsatte att spela. Med bara fem matcher kvar av säsongen kommer det att bli intressant att se om Rodgers och Co kan vinna alla, vilket mildrar pinsamheten.

RELATED ARTICLES

Mest populär