Wednesday, February 21, 2024
HemNFLAaron Rodgers IR-aktivering bjuder in Colin Cowherd Rebellion

Aaron Rodgers IR-aktivering bjuder in Colin Cowherd Rebellion

New York Jets-säsongen har tagit en vändning på grund av Aaron Rodgers skada. Deras veteran quarterback har bekräftat att han inte kommer att återvända för att spela efter sin akillesskada i vecka 1. Trots hans frånvaro från matcher var fansen lättade när de också fick höra goda nyheter.

Amerikas favoritvideo idag

Denna situation har varit en samlingspunkt för mediakommentarer. Sportanalytikern Colin Cowherd har framför allt lagt fram sina åsikter om Jets som ett lag. Hans kritiska åsikter om Jets ledning har fått avsevärd dragning i media, vilket bidrar till berättelsen om lagets utmaningar, särskilt i ljuset av förlusten av deras nyckelspelare, Rodgers, för säsongen.

Cowherd påpekade att Jets inte var välskötta

Colin Cowherd granskade situationen för New York Jets i sin analys av “The Herd”. Han genomförde särskilt sin analys genom linsen av quarterbackarna Brett Favre och Aaron Rodgers. Han sa, “Du kan inte rädda en dåligt driven franchise.” Han påpekade detta medan han diskuterade de utmaningar som båda quarterbackarna ställdes inför i sina ansträngningar att återuppliva Jets.

Han pekade också på parallellerna i deras karriärer. Colin kom ihåg att var och en av de två QB:arna vann en Super Bowl vid 27 och gick över till Jets med hopp om att förvandla franchisen. Cowherd kontrasterade denna situation med mer framgångsrika lag som Kansas City Chiefs, där Patrick Mahomes utökade ett redan välskött lag. Han sa, “Mahomes tog en utmärkt franchise och var grädde på moset.”

Han refererade också till Denver Broncos, där John Elway drev ett solidt lag till nya höjder. Cowherds analys kulminerade med att säga: “Så jag tittar på Jets och jag tycker att det är en varnande berättelse. Green Bay är välskött, The Jets är det inte och lika bra som en Aaron är en quarterback kan inte rädda en röra.” För att inte tala om, Rodgers kommer inte att återvända den här säsongen, men fansen är inte lika ledsna som de var tidigare.

Aaron Rodgers återvänder till träningen

Aaron Rodgers har tagit ett viktigt beslut angående sin framtid i NFL. Han talade på “The Pat McAfee Show.” Rodgers förmedlade att han, trots hans intensiva återhämtning från akillesoperationen den 13 september, inte kommer att gå med i laget igen den här säsongen.

Hans val påverkades av Jets eliminering från slutspelet. Han hade tidigare uttryckt vilja att riskera att spela i sådana matcher om laget tog sig till slutspelet. Senare erkände Rodgers att det alltid var ett långskott att uppnå full kondition under grundserien.

Men han är hoppfull om att återvända för att spela 2024 och därefter. När hans 21-dagars träningsfönster närmar sig sitt slut, är det osannolikt att Jets aktiverar honom på grund av begränsningar i listan. Så Rodgers kommer att spendera de återstående veckorna av säsongen på skadad reserv. Skulle du ha velat se Rodgers spela innan säsongen är slut? Låt oss veta nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär