Tuesday, February 27, 2024
HemNFLAaron Rodgers ger ett förtvivlat svar på tre ord till Lions som...

Aaron Rodgers ger ett förtvivlat svar på tre ord till Lions som slår NFC North över Green Bay Packers

För första gången på tre decennier kunde Detroit Lions ta sin första divisionsseger. De överträffade sin motståndare och hävdade den mycket förväntade triumfen. Världen som tvivlade på att Dan Campbell inte passade bra för Lions när han gick med i laget redan 2021 kommer nu att få sina farhågor borttagna. Campbell och hans team har tagit den första positionen i NFC North. Aaron Rodgers verkar dock inte så glad över det.

Amerikas favoritvideo idag

Rodgers kom till Pat McAfee-showen för att göra sitt vanliga segment och värdarna diskuterade Detroit Lions prestationer. Veteranen gav sina skäl till varför han inte var nöjd med Lions. Han tvekade inte att lägga fram en öppen hållning. Per kritiker, på pappret, är Lions ungefär samma som Niners. Men den här gången har de visat mästerskap på planen och kan lika gärna hantera pressen efter säsongen.

Aaron Rodgers berättar om sitt svar på att Lions skrev historia

Med tanke på det faktum att Detroit Lions är divisionsrivaler till Green Bay Packers, förväntades det av A-Rod att ge sin ståndpunkt angående historien de skapade. Trots bytet från Packers till Jets har Bays en speciell plats i hjärtat av 4x NFL MVP. Han fick frågan hur han kände om Lions vann en division för den första matchen på 30 år. Rodgers sa helt enkelt, “Jag är inte glad”.

Däremot avslutade han inte sitt uttalande. 40-åringen tillade, “Även om jag är i New York vill jag definitivt fortfarande att det gröna och guldet ska ta norrut varje år.” Ändå hindrade inte hans benägenhet till Packers Rodgers från att berömma Lions spelare. “Men de har ett bra fotbollslag.”

“Jared’s hade en riktigt trevlig säsong, uppenbarligen är St. Brown en fantastisk mottagare. De hade många killar och två riktigt bra backar. Jahmyr har haft ett riktigt trevligt år och äh, alltid varit ett fan av Montgomery hur han kör bollen och hans tuffhet, tillade Aaron Rodgers när han nämnde hur laget har spelat hittills med sina nyckelspelare i mitten.

“Hope You Go Unefeated”: Colorado-fans glada när Coach Prime önskar Santa en stark lista för sitt lag

Jets QB påpekade vidare hur Lions är bra även i anfall och försvar. Följaktligen har Lions sitt arbete slut för dem och de kommer snart att vara värd för slutspel. De kommer att gå mot konferensrivalerna, Dallas Cowboys snart. Lions fans kommer att hoppas att de kan replikera hur laget spelade mot Minnesota Vikings.

Spelet som satte Lions i rampljuset!

Lions gör ett anständigt jobb i sitt löpspel. I matchen mot Vikings kom väldigt få av deras TD från field goals. De flesta poäng gjordes av Jared Goff, Jahmyr Gibbs, Amon-Ra St. Brown och David Montgomery. Gibbs hade två TDs, medan Montgomery och Brown hade en vardera. Dessutom hade Jared Goff en egen touchdown.

På tal om Goff, Lions QB kom ut med en fullbordandegrad på 75 %, vilket gjorde 30 av 40 kast över 257 yards, vilket ledde hans lag till en 30-24-seger mot Minnesota-laget. Siffror är dock inte den enda parametern för att bedöma prestationen. Goff har inte missat matcher den här säsongen och detta kan vara en av anledningarna till att Lions är i en position som de är.

Lions besöker Cowboys på AT&T Stadium nu. Cowboys rekord på hemmaplan är inget annat än imponerande och kommer att utgöra en utmaning värd att bevittna för Detroit-sidan. Skulle Lions kunna slå Dallas-laget? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär