Saturday, December 9, 2023
HemNFLAaron Rodgers ger en märklig reaktion på Brett Favres kusliga likhet med...

Aaron Rodgers ger en märklig reaktion på Brett Favres kusliga likhet med Sticky Finger Bandit på Pat McAfee Show

Nuförtiden, mer än hans fotbollsstorhet, blev Brett Favres namn kopplat till bedrägliga aktiviteter, särskilt Mississippi-skandalen har förvandlat allmänhetens intresse mot honom till hat. Nyligen kallade den tidigare Indianapolis Punt Pat McAfee honom för Sticky finger-banditen, vilket överraskade Aaron Rodgers, som var närvarande i talkshowen.

Packers QB råkade vara en regelbunden besökare på Pat McAfee-showen efter hans veckovisa matcher. Tillsammans med McAfee analyserar han fotboll och diskuterar olika frågor och ger expertråd i sådana frågor.

Mississippis välfärdsfondskandal var höjdpunkten i veckans avsnitt. McAfee kallade Brett Favre för Sticky finger bandit från Home Alone 2: Lost in New York. “Min hjärna var bokstavligen som om vi var i semesterperioden. Brett Favre – vad gjorde han, sa McAfee.

”Han stal inte bara från de fattiga. Åh, han är själva Sticky Finger Bandits från Home Alone 2: Lost in New York”, tillade han och grillade Hall of Famer-quarterbacken för hans engagemang i den här frågan. “Jesus!” sa Aaron Rodgers, som blev överraskad av McAfees “Sticky finger bandit”-kommentar.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Pat McAfee (@patmcafeeshow)

Samtidigt är den före detta Punt en av de hårda kritikerna av Favre som skjuter pilar från mediavärlden.

DYK DYPARE

Det är verkligen ett besvärligt ögonblick för en atlet som Rodgers, som efterträdde Favre och ärvde arvet från Packers. Enligt revisionsrapporterna och utredningarna råder osäkerhet över 77 miljoner dollar i välfärdsmedel.

Dessutom anklagas den tidigare quarterbacken för att ha fått välfärdspengar som betalning för olika projekt och initiativ. De behövande familjerna i Mississippi förtjänade pengarna; det hände dock aldrig, och projekten är fortfarande ofullständiga.

Aaron Rodgers beundrar Brett Favre för hans bidrag

Oavsett vad Favre gör i livets andra fas är han inskriven som en av rekordböckernas största quarterbacks. Efter att ha rekryterats av Packers 2005, såg han Favre i tre år som en andra sträng vid sidan av.

”I slutändan var det det som var bäst för mig. Att på ett sätt få en återställning av egot och konkurrenskraften och arbetsmoralen”, uttryckte Rodgers tacksamhet och beundran för sin föregångare.

Rodgers hade lyckats ganska bra med att föra arvet vidare och upprätthålla Packers varumärkesvärde. Samtidigt ska det bli intressant att se vem nästa person i kö som ska ge stafettpinnen vidare.

RELATED ARTICLES

Mest populär