Monday, December 11, 2023
HemNFLAaron Rodgers gav en gång upp på vitamin D-rik näringsämne för att...

Aaron Rodgers gav en gång upp på vitamin D-rik näringsämne för att upprätthålla en längre karriär

Aaron Rodgers har varit en av de starkaste quarterbackarna i spelet. Även i hans ålder verkar hans konditionsnivåer och uthållighet inte ha sjunkit.

Med ett oklanderligt tränings- och dietschema har Rodgers varit på höjden av sin kroppslighet. Han har uppträtt exceptionellt genom åren. Ett intressant faktum om hans kost är dock bristen på en viss matgrupp, vilket man kan tycka är förvånande.

Green Bay Packers quarterback har varit på topp länge. Även när han går in i skymningsåren av sin karriär har han kunnat prestera på höga nivåer. Rodgers har kunnat hantera många skador och har inte fått irreparabel skada. Quarterbacken skar dock ut mat som är känd för att vara mycket rik på D-vitamin.

DYK DYPARE

Packers quarterback ägnar sig inte åt mejeriprodukter. Den regerande MVP tar inte del av mejeriprodukter som mjölk, ost och yoghurt. Men mejeriprodukter är kända för att vara en bra källa till D-vitamin.

Rodgers hade en gång sagt att ost och andra mejeriprodukter inte stämde överens med hans hälsa för honom. Han erkände att han inte kunde ägna sig åt den besatthet av ost som Green Bay-borna hade. Dessutom behöll quarterbacken en strikt diet för att säkerställa goda fysiska standarder.

Vad är Aaron Rodgers diet?

Rodgers följer en regementerad diet för att säkerställa att han har en frisk och vältränad kropp. Han säkerställer en vegansk kost, utan mejeriprodukter i den. Däremot unnar han sig kyckling och rött kött när han känner för det. Den regerande MVP har en hälsosam och lätt frukost med frukt och havregrynsgröt för att börja dagen.

Han lägger till lite kyckling i sina lunchsallader och avslutar dagen med lite grönsaker och rött kött. I kosten ingår även multivitaminer och magnesiumtillskott. A-Rod har också ett intensivt träningsprogram från måndag till lördag, med en välförtjänt vilodag på söndagen.

Med konkurrensen i NFL allt hårdare, har quarterbacken behållit sin atletiska förmåga under hela sin karriär. Medan han går in i skymningsåren av sin karriär är Aaron Rodgers helt redo att ta sig an ligan.

RELATED ARTICLES

Mest populär