Wednesday, December 6, 2023
HemNFLAaron Rodgers blir uppriktig på säkerhetskopian Jordan Love Carrying the Packers Torch...

Aaron Rodgers blir uppriktig på säkerhetskopian Jordan Love Carrying the Packers Torch på sin aldrig tidigare skådade avgång: “I Feel Like An …”

Aaron Rodgers har varit borta på grund av en revbensskada. I matchen mot Eagles drabbades Rodgers av en skada och var tvungen att lämna matchen. Han ersattes i spelet av QB2 Jordan Love. Love fortsatte i Rodgers plats och sågs spela bra, satte upp en touchdown och 113 yards. Medan Packers förlorade mot Eagles, presterade Love bra.

Under Pat McAfee-showen diskuterades Loves prestation. Rodgers talade om hur han kände sig stolt när han såg Jordan Love. Han talade om skillnaderna han märkte i QB2 jämfört med hans spelande tidigare.

Aaron Rodgers om Jordan Love

Aaron Rodgers intervjuades nyligen i Pat McAfee-showen. han talade om sin QB2 som har tagit hans plats under Rodgers skada. McAfee frågade QB1 om Love och hur han har ökat sitt spel för att axla mer ansvar sedan Rodgers skada.

Efter att Rodgers led av revbensskadan klev Love in för Green Bay Packers och spelade i matchen mot Eagles. Medan Packers förlorade, presterade QB2 bra. Han hade en touchdown och 113 yards. Han fortsatte där Rodgers slutade och gjorde så bra han kunde. Även Rodgers var imponerad av sin prestation. Han pratade om det på McAfee-showen. han sa: “Jag känner mig som en äldre bror som tittar på honom, du vet att det går bra”, vilket indikerar hans förkärlek för sin QB2.

“Jag känner mig som en äldre bror som ser Jordan Love göra bra ifrån sig och det är roligt att se hans tillväxt” ~@AaronRodgers12#PMSLive pic.twitter.com/1KuVAqbT3U

— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) 29 november 2022

Rodgers talade också om sina tankar om Loves förbättringstakt från när han hade sett honom spela. Han talade om det på showen och berömde ynglingen för hans tillväxttakt.

Kärlekens tillväxttakt

McAfee frågade Rodgers om hans tankar om Loves prestation jämfört med förra året. Rodgers talade om hur han tyckte att ynglingen visade upp mer självförtroende jämfört med förra året. Han berättade om hur han kände sig som QB2:ans äldre bror och hade väldigt roligt när han såg honom växa.

Rodgers talade om ynglingen och sa, “det han har gjort eh har varit roligt att se, jag tror att många av de du vet mycket om det jag ser igenom går uppenbarligen tillbaka och tänker på vad jag tänkte på som tredje år spelare men hoppen som du ser sammanfaller med honom.” Rodgers talade om ynglingens utveckling jämfört med när han först kom till ligan. Med Rodgers skadad kan Love få fler chanser att spela. Frågan som återstår är hur QB2 kommer att prestera med A-Rod ur drift för tillfället.

RELATED ARTICLES

Mest populär