Saturday, January 28, 2023
HemeSportsA Plague Tale: Requiem Fans Disappointed With the Game Awards 2022

A Plague Tale: Requiem Fans Disappointed With the Game Awards 2022

A Plague Tale: Requiem är ett action-äventyrsspel som släpptes 2022. Spelet fick enorm popularitet bland fansen på kort tid. Spelgemenskapen uppskattade mycket det detaljorienterade tillvägagångssättet i Plague Requiem och på grund av detta hittade det sin väg in i mer än fyra kategorier vid Game Awards.

Men fansen av Plague Requiem blev förvånade över att se det ikoniska Asobo Studio-spelet inte vinna någon kategori vid evenemanget.

Fans uttrycker sin “besvikna” när A Plague Tale: Requiem misslyckas med att vinna på Game Awards

Focus Entertainments framgångsrika projekt, Plague Tale: Requiem valdes ut för många kategorier vid 2022 Game Awards. Överlevandespelet nominerades till det prestigefyllda utmärkelsen Årets spel, bästa berättelse, bästa musik, bästa prestation och bästa actionäventyrsspel.

Deklarationen för var och en av dessa kategorier chockade och gjorde många fans besvikna eftersom spelet inte ens lyckades vinna en enda av dessa kategorier. Fansen lämnades förbryllade när de uttryckte sina tankar på Twitter.

Det var en stöld, kanske var det inte upp till uppgiften för en GOTY men A Plague Tale: Requiem förtjänade att vinna åtminstone i soundtrack och framförande, det var helt enkelt bäst men favoriten och den populära vinner alltid, synd. 💔

— Michael Ortiz (@michael_ortiz4) 10 december 2022

Med tungt hjärta 💔 pic.twitter.com/bqNpveD2kw

— Junaid Irshad (@Junaid_Irshad01) 10 december 2022

Vissa fans accepterade det bittra slag som spelet fick vid Game Awards, eftersom det fanns många stora namn under kategorin Årets spel.

Men många fans från samhället trodde verkligen att åtminstone Charlotte McBurney skulle få priset “Bästa prestation” för sin enastående prestation som Amicia. Tyvärr fick hon inte heller priset.

DYK DYPARE

“McBurneys prestation är helt enkelt årets topp 3 bästa spel. McBurneys prestation är på toppnivå i videospel på senare tid, vad ska man säga om historien och soundtracket, kraftfullt och extremt känslosamt,” uppgav Antonio, ett fan av A Plaque Tale: Requiem.

Mycket besviken att det inte vann någonting. Berättelsen & poängen vi är fantastiska & Charlotte McBurney gjorde ett otroligt jobb eftersom Amicia tyckte att Hugo & Sophia VA också är fantastiska

— WolfBrothers (@ArsenalDeRune12) 10 december 2022

Asobo Studio-spelet var inte det enda som påverkades

Tillsammans med A Plaque Tale: Requiem var många fans upprörda över att “Sifu” inte vann priset “Bästa indiespel”. Många från spelcommunityt har också uttryckt sin sorg över Horizon: Forbidden West, och hur det inte fick sitt välförtjänta erkännande.

det bästa stridssystemet som någonsin skapats som blev slagen av ett spel med en katt

—Daniel Suárez (@Selinkoso) 11 december 2022

Horizon Forbidden West är för mig det mest rånade spelet av miles…!!!! De stökade till stort…. Men med tanke på vilken typ av människor som gör valet, ibland är jag inte så förvånad…!
I alla fall…. APTR visst men Horizon…. De saknar båten helt! pic.twitter.com/ux4BVJu0MU

— Franco Bernier (@MrP5871) 11 december 2022

‘Elden Ring’ vann tävlingen om titeln ‘Årets spel’. Andra spel som hittat sin väg in i den prisbelönta kategorin är, God of War, Final Fantasy 14, Stray, Marvel Snap, Moss Book 2, Bayonetta 3, Valorant, MultiVersus, Mario + Rabbids Sparks of Hope Splatoon 3 och Gran Turismo 7.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär