Thursday, November 30, 2023
HemBaseball"A God Among Men" - MLB-veteranen Miguel Cabrera gör MLB-världen sorgsen med...

“A God Among Men” – MLB-veteranen Miguel Cabrera gör MLB-världen sorgsen med en stor uppdatering – Sportprat

Miguel Cabrera är en MLB-legend som har vunnit och uppnått allt som finns att vinna. Cabrera har slagit flera rekord under sina 20 år i ligan. Och etablerade sig som en av de bästa slagare som baseboll någonsin sett. Dessutom har Cabrera uppnått det som alla basebollspelare drömmer om och det är att vinna World Series.

Under de senaste åren har Cabreras produktion stadigt minskat på grund av åldrande och en mängd olika skador. Under säsongen 2022 hade Cabrera en av sina minst effektfulla säsonger som spelare. Och detta har fått honom att göra ett mycket sorgligt tillkännagivande nyligen.

Miguel Cabrera går i pension efter MLB-säsongen 2023

MLB-säsongen 2023 blir det sista året vi ser Miguel Cabrera spela i ligan. Cabrera har bekräftat att det kommer att bli hans sista säsong med Detroit Tigers och i MLB. MLB:s officiella Twitter-konto bekräftade hans pensionering i en posta de delade.

En sista åktur.

Miguel Cabrera har meddelat att säsongen 2023 kommer att bli hans sista. pic.twitter.com/aiyc8CDXqI

— MLB (@MLB) 29 november 2022

Cabrera har sagt att han vill vara frisk för sin sista säsong med Tigers och att bidra på alla möjliga sätt. Fansen är ledsna över att se Cabrera gå men har tackat honom och hejar på honom under hans sista säsong.

Det är bitterljuvt och en sådan ära att ha sett den här mannen ha den karriär han har sedan jag var en liten flicka. En sista åktur. Heja Miggy 🥺✨

— Kalysta (@KalystaTavares) 29 november 2022

Och vidare till en 1:a omröstning HOF!

— David Alexander (@14dalexander) 29 november 2022

En all time great. En gud bland människor.

Det var ett nöje att se dig spela, miggy. Det ska bli ett nöje att få en ring till.

— Sorglig (?) Trevor Williams™-entusiast (@Trevor4CyYoung) 29 november 2022

Ge honom hans sista dans

— världsseriemästare+ stingley szn + jabari🐐 (@JacobMc977) 29 november 2022

Miggy är geten! Älskade att se honom spela under min barndom!

— coleslaw (@im_coleslaw) 29 november 2022

Kommer bli ett speciellt år. Det ska bli tråkigt att se Miggy gå. Gå tigrarna

— Clarence Boddicker (@MotorCitySaint9) 29 november 2022

Hoppas han får ett fantastiskt år. Han är en legend

— 🎄 (@BatyRBW) 29 november 2022

Slutet på en era

— Alex (@AliesMLB) 29 november 2022

Cabrera kommer att hoppas kunna hålla sig frisk och spela så mycket han kan under sin sista säsong. Även om han kanske inte kan spela som han brukade, kan Cabrera fortfarande bidra till spelet. Fans kommer att vara glada över att se honom spela eftersom det kommer att vara sista gången de får se den här legendens kostym.

De senaste två åren har Cabrera slagit många rekord och satt individuella milstolpar. Men skador och åldrande har påverkat hans prestation som spelare. Utöver detta är Miguel Cabrera inne på det sista året av ett avtal han skrev på 2014 och kommer att vilja se det innan han går i pension.

Varför går Cabrera i pension?

Även om han inte har angett specifika skäl för sin pensionering. Miguel Cabrera går med största sannolikhet i pension på grund av skador, åldrande och att vara inne på det sista året av sitt kontrakt. Skador har hämmat Cabreras förmåga att bidra och vara tillgänglig de senaste åren. Dessutom har hans ålder kommit ikapp honom och han kan inte spela på högsta nivå längre.

Även om det kommer att vara tråkigt att se Cabrera gå, kommer hans sista år med Tigers att bli trevligt att se. Vad tycker du om Miguel Cabreras pensionering, är du ledsen eller tycker du att det var dags?

RELATED ARTICLES

Mest populär