Monday, December 4, 2023
HemNASCAR"A Different Dale Jr. From the Multiverse" har fans som "tigger" NASCAR...

“A Different Dale Jr. From the Multiverse” har fans som “tigger” NASCAR för Ride Post lustiga intervju trots Ugly Flip i Dirt Race

Dale Earnhardt Jrs röst har nästan blivit synonym med sporten. Nyligen, under Gateway Dirt Nationals-loppet, visade sig en oerfaren förare ha en nästan identisk röst som Juniors. Kanalen intervjuade honom direkt efter att ha varit inblandad i ett haveri och hans svar gjorde att kommentatorerna och intervjuaren splittrades!

Föraren här i fråga är Charlie Mefford, en ung racerförare som tävlar i Dirt Nationals. Direkt efter hans krasch med en annan förare på banan ställde intervjuaren några frågor till honom utanför kameran, och Mefford började svara på dem. Tills kameran vände sig mot honom skulle man ha svårt att förstå om personen som talade i själva verket var den här ungen eller Dale Earnhardt Jr.

NASCAR-fans reagerar på video av Dale Earnhardt Jr

Fansen bröt ut i skratt och bad NASCAR att kolla in den här killen, kanske till och med ge honom en chans i de större ligorna. Ett fan sa till och med att han lät som Dale Earnhardt Jr. från multiversum.

Fans sa: “NASCAR behöver honom. Skulle du kunna tänka dig en rivalitet mellan honom och Ty Gibbs”

“NASCAR snälla, jag ber dig.”

“Jag är inte helt övertygad om att detta inte är en annan Dale Jr från multiversum.”

“Lmao! Hans röst låter som Dale Jr. Älskar det.”

“lol, “jag kommer att bli som Kenny Wallace här.” Kenny kommer att älska att se det här. Trodde det var Dale Jr som kommenterade innan det gick till en kameravy av honom och reportern!”

“dude är som om du tar Dale Jr. och kombinerade honom med någon med mer personlighet…”

“Det bästa var när han kliver ut ur bilen skriker han “Du kan inte parkera där!”

Tror du att det här barnet en dag kan förtjäna att sitta i en NASCAR-stol? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär