Saturday, December 9, 2023
HemWwe"A Big Right Hand": Logan Paul retar att ta in Jake Paul...

“A Big Right Hand”: Logan Paul retar att ta in Jake Paul till WWE för “backup” när det behövs, dagar efter kronjuvelens triumf

Logan Paul slogs mot Rey Mysterio på Crown Jewel om US Championship efter att Mysterio accepterat hans utmaning. Men The Maverick drog ett smutsigt trick på Lucha Libre och slog ut honom med mässingsknogar i luften för att stjäla en vinst.

Efter sin vinst var Paul extatisk över att brottas vid befordran, och gick till och med så långt som att säga att han ville ta in sin bror, Jake, till striden.

Logan Paul har en reservplan efter att ha lurat en vinst mot Rey Mysterio

I en exklusiv intervju med The Daily Mail berättade Logan Paul om sin vinst och utsikterna att ta med sin bror till brottningsvärlden. Logan Paul hänvisade till sin bror Jake Paul med frasen “en stor högerhand” eftersom Jake är en populär boxare. Han sa, “Om jag behöver lite back-up och en stor högerhand kommer jag att ta in min bror!”

Logan Pauls svar var som svar på frågan om fansen kunde se Jake Paul i WWE. Han sa också: “Det är tufft, bror. Han är en boxare. Jag är en brottare slash boxare. Jag tror att han kommer att fokusera på boxning ett tag – men vem vet?”

Intressant nog är Jake Paul inte heller omtyckt av boxningsfans och har tidigare medverkat i WWE-tv-program tillsammans med Logan. Så fansen kan förvänta sig att Jake dyker upp igen eftersom Rey har stöd från sina lWo-kompisar.

RELATED ARTICLES

Mest populär