Wednesday, February 28, 2024
HemSwimming98 miljarder $ Giant Brand signerar Qin Haiyang när han går med...

98 miljarder $ Giant Brand signerar Qin Haiyang när han går med Naomi Osaka, Sydney McLaughlin-Levrone och andra olympiska idrottare

Qin Haiyangs OS-förberedelser verkade vara på plats efter att ha visat eldiga prestationer förra året. I Fukuoka förra året tog han tre bröstsimsguld för första gången i simvärldsmästerskapets historia. Även i de asiatiska spelen höll den 24-årige simmaren sin prestation i fronten för att ta guldmedaljer. Så efter dessa glittrande började det olympiska året för Qin Haiyang med en händelselös föreställning hittills.

Den kinesiska simmyndigheten hade redan hindrat simmaren från att delta i Doha World Swimming Championship, med start nästa månad. Dock var det få engagemang som fastnade för honom med de stora namnen som redan väntar på samma OS-plats.

OS-stjärnorna på listan

Den 25 januari avslöjade den kinesiska simmaren Qin Haiyang sitt senaste varumärkesengagemang på IG. I det berörda inlägget stod det: “Jag är väldigt glad över att vara varumärkesambassadör för @tagheuer. Det här varumärket står för excellens, precision och att spränga gränserna, vilket är övertygelser jag alltid har haft.” På sin hemsida berättade det schweiziska klockföretaget den regerande världsmästarens simkunnighet i kraftfulla ord. “Dyk in i världen av en mästare som överskrider simningens gränser”, nämndes det. Definitivt försökte man undersöka alla ansträngningar Qin Haiyang använde för att tillskansa sig rekorden, inte bara i Fukuoka, utan även i World Cup Series förra året. På den listan hittade Haiyang några ansikten att följa med honom.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av HaiyangQin (@haiyangqin)

Bland dessa ansikten, längst fram, kom Sydney McLaughlin-Levrone och Naomi Osaka. Den 2x olympiska mästaren, Sydney, ser på en comeback i OS i Paris 2024 efter att ha missat WAC 2023 på grund av skada. Dessutom hävdar både 400 m sprint och 4×400 m stafett att vara en hög medaljchans för USA under de kommande dagarna. Enligt Tag Heuer är hon en grym racer. För Naomi kunde det olympiska ödet inte komma ut så bra. På randen av OS i Tokyo hade 2X US Open-mästaren nämnt psykiska problem. Men så småningom hade hon dykt upp i det där OS, bara för att besegras i den tredje omgången. Sedan dess har den 26-årige tennisspelaren inte delat plattformen. Men efter att ha noterat Naomis framstående roll, kallade det schweiziska varumärket henne “En av dagens bästa och mest inflytelserika tennisspelare”.

Spjutspetsarna för de kommande dagarna

Även i Fukuoka fanns det en annan simmare i uppgång som fick samma erbjudande från Tag Heuer. Det var den kanadensiska simmaren Summer McIntosh som störtade OS-medaljören Siobhan Haughey för att ta brons på 200 meter fritt. Dessutom fick tonårssimmaren redan berömmelsen av att besegra den mest dekorerade kvinnliga olympiska simmaren Katie Ledecky flera gånger. Det Edouard Heuer-grundade företaget kallade henne som “en kraft att räkna med”.

Läs mer: De fem viktigaste berättelserna att hålla utkik efter vid sim-VM 2023

En annan yngling fick också ett respektfullt kontrakt från Tag Heuer, och det var 3x världsmästaren Fred Kerley. Noah Lyles perfekta konkurrent på 100m, Kerley, fick titeln “världens snabbaste man” från Tag Heuer. I början av OS verkar denna berömda lista över idrottare vara klar.

Inlägget $98 miljarder jättevarumärke signerar Qin Haiyang när han går med Naomi Osaka, Sydney McLaughlin-Levrone och andra olympiska idrottare dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär