Tuesday, February 27, 2024
HemBodybuilding8X Mr. Olympia Ronnie Coleman avslöjar sin syn på Fitness Sensation Sam...

8X Mr. Olympia Ronnie Coleman avslöjar sin syn på Fitness Sensation Sam Suleks Natty Status

När 21-årige Sam Suleks popularitet fortsätter att öka, har fler och fler människor inom bodybuilding-gemenskapen börjat lägga märke till det. Nu har Sulk landat på radarn för bodybuildinglegenden och åttafaldige Mr. Olympia Ronnie Coleman. Tidigare såg The King en video av Sam Sulek för att se vad hypen kring den unge handlar om.

Amerikas favoritvideo idag

Kroppsbyggarikonen såg flera klipp av Sam Sulek träna på gymmet. Nästan allt som den 59-årige bodybuilding-veteranen sa om 21-åringen var positivt. Men på frågan om den tidigare dykaren som blev kroppsbyggares naturliga status hade Coleman en annan åsikt.

Ronnie Coleman anade inte hans dom

I slutet av sin YouTube-video svarade den första kroppsbyggaren som vann Arnold Classic och Mr. Olympia om Sulek är naturlig. När någon frågade om Ronni tror att Sulek är naturlig efter att ha sett honom träna och posera, svarade Coleman med: “Åh! Kom igen nu.” 59-åringen nästan skrattade innan han gav resten av sin dom.

“Det finns inget naturligt med honom förutom den där hatten han har på sig”, skämtade bodybuilding-ikonen. Suleks keps har blivit lika ikonisk som honom. Den unge kroppsbyggaren förekommer inte i några videor eller bilder utan sin keps. Men förutom att säga att han inte är snygg, berömde Coleman Sam Sulek för det mesta. Kroppsbyggarlegenden var imponerad av Suleks “jackade” kroppsbyggnad.

59-åringen sa att Sam Sulek överlag är en “ganska bra” kroppsbyggare med en ljus framtid. Veteranen sa dock att han skulle vilja korrigera Suleks lyftform i vissa övningar. Han erbjöd sig faktiskt att göra just det när han bjöd in 21-åringen att träna med honom. Men Ronnie Coleman är inte den första som säger att Sam Sulek är en förbättrad kroppsbyggare.

Kroppsbyggargemenskapens dom över Sam Sulek

Förutom den åttafaldiga Mr. Olympia har andra framstående figurer inom fitness- och bodybuilding-gemenskapen kommit till samma slutsats. Fitness influencers som Greg Doucette, Athlean-X och fler tror inte att Sam Sulek är en naturlig kroppsbyggare. Faktum är att Doucette har varit en av 21-åringens mer högljudda kritiker.

Den tidigare kanadensiska nationella mästaren har gjort flera videor på Sulek. Han har diskuterat allt från synliga biverkningar av behandlingar till Suleks kost- och träningsschema. Influencers som Doucette är oroliga för att Sulek som sätter en orealistisk standard för sin unga och lättpåverkade publik kan leda till allvarliga problem.

Men trots kritiken fortsätter Sam Suleks popularitet att växa. Även om Ronnie Coleman inte tycker att Sulek är naturlig, är han tillräckligt imponerad för att ge 21-åringen äran att träna med honom. Bara tiden får utvisa om Sulek accepterar.

RELATED ARTICLES

Mest populär