Thursday, November 30, 2023
HemNFL80 år Jerry Jones lyckas göra ett intryck trots att han kippar...

80 år Jerry Jones lyckas göra ett intryck trots att han kippar efter luft i en hostattack: “Ge mig lite syre”

Ägaren till Dallas Cowboys, Jerry Jones, dök upp i ett radioprogram där han berättade om sitt lags fantastiska prestation. Dallas har tagit biljetten till slutspelet på grund av deras enastående prestation under hela säsongen. Medan han pratade om all framgång som hans lag upplever, kämpade 80-åringen för att andas och kontrollerade på ett roligt sätt situationen.

Affärsmagnaten gjorde ett framträdande på Shan & RJ via 105.3 The Fan. Jones pratade om hur han är intresserad av att ta med den Super Bowl-vinnande bredbandsmottagaren, Odell Beckham Jr., på sin lista. Medan han gav detaljer om den potentiella affären fick Jerry Jones ett anfall av vild hosta. Han kippade efter luft och försökte lugna sig. Programledaren försökte bekräfta om Los Angeles-infödingen var okej.

Jerry Jones är vild efter sin hostattack😜@1053SS @BobbyBeltTX @1053thefan pic.twitter.com/O8XrcM5fD5

— Andre’ Jackson ✭8️⃣-3️⃣✭ (@therealdre_jack) 29 november 2022

Jones gjorde genast lätt på situationen. Av förbittring sa han: “Ge mig lite syre! Ännu bättre, vad sägs om en stor bild av Jack?” Showen fortsatte framgångsrikt efter det upprörda intervallet. Men fick GM av Dallas Cowboys sin stora chans av Jack?

Blev Jerry Jones fascinerad av OBJ:s flygincident?

Nyligen flög den berömda fria agenten i ligan från Miami till Los Angeles. Nyheten kom ut att före detta New York Giants WR sparkades ut ur planet.

Den trefaldige Pro Bowler påstås inte ha fastgjort sitt säkerhetsbälte. När besättningen försökte hjälpa utvidgningen halkade han in och ut ur medvetandet. På grund av detta blev flyget försenat och det ledde till slut alla att gå av.

DYK DYPARE

Jones har öppet visat sin begravning i Beckham. Därför frågade reportrar honom om flygplansincidenten gjorde någon skillnad eller påverkade hans beslut att skaffa den begåvade mottagaren.

“Nej. Det gjorde det inte”, Jones sa“Hans övergripande lagkompatibilitet, hans omdöme, beteende är inget problem för honom. Det är med många men inte honom. Vi tror att han skulle passa in väldigt bra hos oss. Det återstår att se vad som kommer att hända mellan WR och GM.

RELATED ARTICLES

Mest populär