Wednesday, February 21, 2024
HemNBA7x NBA-mästare dissekerar Stephen Currys krigare och avslöjar orsaken bakom den kämpande...

7x NBA-mästare dissekerar Stephen Currys krigare och avslöjar orsaken bakom den kämpande säsongen: “Hans kropp är bara för slagen”

Warriors (9-11) började säsongen smidigt. Men de kämpar för närvarande för att göra en stabil ställning bland de mycket konkurrenskraftiga lagen som har setts under hela säsongen. Efter en knapp förlust i händerna på Clippers (113-112), kommer de nu att vara värd för Sixers i vad som kommer att bli deras första face-off för säsongen.

Amerikas favoritvideo idag

Det krävs ingen expert för att lägga märke till att Warriors är ett stjärnspäckat lag. Med så mycket talang i laget är det ganska svårt att linda våra huvuden runt frågan: varför går de inte bra? Robert Horry, före detta NBA-stjärna och 7x NBA-mästare, har en diagnos för Dubs elände.

Klay Thompson är vid sitt förstånd

Klay Thompson, en av Splash Brothers tillsammans med Stephen Curry, visar tecken på att sakta ner. Med ett snitt på 15,7 poäng per match har han inte varit lika dominerande som tidigare. Robert Horry, i sin show Big Shot Bob Podcast, erkänner att Thompson är en av hans favoritspelare, men “han kan inte spela varje kväll som hans kropp är alldeles för slagen.” Nu har Thompson varit in och ut ur lagets skadelista sedan förra säsongen, så det är bara rättvist att erkänna att hans kropp har tagit mycket stryk.

Dessutom påpekar Bob att sättet som alla är ute efter att provocera Draymond att få sig ett tekniskt fel bara bidrar till “kaoset”. Men vad som är mer oroande är det faktum att Warriors har en blandning av unga och veteranspelare, och även om de unga rekryterna är begåvade, verkar det finnas ett slags avbrott. “The Warriors har en viss typ av finess, sättet de spelar med, och de andra killarna vet inte riktigt hur man gör det”, tillägger Bob.

“Stephen Curry and The Miracles”: Med hänvisning till vild “Motown”-jämförelse pekar veterananalytiker på den största utmaningen i krigares kamp

Stephen Curry måste få ihop laget

Det är dock inte allt, eftersom Bob ropar till Steph för att samla teamet i något slags “teammöte”. Dub Nation har rasat till 5:e position i Pacific Division, och vid det här laget kommer det att krävas ett mirakel för dem att klättra upp på den stegen igen, med tanke på att Draymond håller sig kall, Thompson tar tillbaka sin touch och Steph förblir frisk.

Är detta slutet på vägen för Warriors? Tror du att de kan göra comeback och sätta sig på rätt spår igen i en körning till slutspelet? Dela dina tankar!

RELATED ARTICLES

Mest populär